Topp 10 mest populära inläggen på Loopias blogg 2020

Under 2020 innehöll Loopias blogg allt från nyheter och produktlanseringar hos Loopia till tips och trix om företagande online och våra populära webbinarium.

Vi har sammanställt en topp 10-lista över de inlägg som lästs flest gånger under året som gått. Ta en titt och se till så att du inte har missat något bra tips!

10. Loopia-bloggen utsedd till en av Sveriges bästa företagsbloggar 2019

Vi inledde året starkt med att få Loopia-bloggen utsedd till en av Sveriges bästa företagsbloggar! Motiveringen löd “Loopia fortsätter leverera hjälpsamma tips så att läsarna kan skapa bättre hemsidor. Inläggen är lättlästa och tipsen är lätta att applicera på sin egna hemsida, detta blandat med en dos av humor gör bloggen underhållande och till en av Sveriges bästa.” och vi kunde inte vara mer stolta.

» Läs mer om utmärkelsen “Sveriges bästa företagsbloggar”

9. Dags att jobba hemifrån? Här är 6 tips för dig som vill få saker gjorda

För de flesta av oss är hemmet vår plats för avslappning och återhämtning. Men i den rådande situationen som varat under 2020 så blev hemmet även en arbetsplats för många av oss. Att jobba hemifrån kan visserligen vara bekvämt, men det gäller att fortsätta särskilja på jobb och ledighet – därför samlade vi ihop 6 nyttiga tips till dig som jobbar hemifrån och vill få saker gjorda.

» Läs inlägget “Dags att jobba hemifrån? Här är 6 tips till dig som vill få saker gjorda!”

8. Håll kontakten med kollegor och nära och kära med Loopia Meet

Om vi fortsätter på temat “jobba hemifrån” så har situationen med Covid-19 tvingat oss till helt nya nivåer av distansarbete där digitala mötestjänster och stabil internetuppkoppling numera är ett krav. Och nya beteenden kräver nya lösningar – därför skapade vi i våras Loopia Meet, en krypterad kostnadsfri mötestjänst som kan användas obegränsat av alla, oavsett om du är kund hos Loopia eller inte.

» Läs mer om Loopia Meet

7. Loopia Webbmail nu anpassad för ALLA enheter

Loopias Webbmail är en av våra mest använda tjänster med över 60 000 inloggade användare varje dag. Efter feedback från kunder bestämde vi oss för att fräscha upp webbmailen rejält och även lägga till stöd för alla olika enheter såsom dator, mobil och surfplatta!

» Läs mer om uppdateringen av Loopia Webbmail

6. Skapa hemsida och e-post snabbt och enkelt med Loopia Starter

Under våren var vi (och är fortfarande!) superstolta och glada över att få presentera Loopia Starter – vårt sprillans nya kom igång-paket för dig som vill öka din närvaro online med en hemsida och e-post! 

» Läs hela inlägget om Loopia Starter

5. Bilder till hemsida och blogg – prova bildbanken Pickit gratis i två månader

Ett blogginlägg blir så mycket trevligare och en hemsida så mycket fräschare med snygga bilder kopplade till texten, men som du säkert känner till så är det inte tillåtet att använda alla bilder på webben hur som helst. Därför presenterade vi stolt vårt samarbete med Pickit – bildbanken med över 1 miljon bilder att välja bland och fritt använda till din hemsida, blogg eller sociala kanaler. 

» Läs mer om Pickit och prova 2 månader gratis

4. Se vårt webbinarium om WordPress – världens mest populära hemsidesverktyg!

I slutet av 2020 arrangerade vi ett uppskattat webbinarium om WordPress – världens största hemsidesverktyg som används flitigt av både privatpersoner och företag. Webbinariet riktade sig till privatpersoner och företag som funderar på att skapa sin egen hemsida/blogg med WordPress hos Loopia, eller som redan gjort slag i saken och installerat verktyget, och nu är nyfikna på att lära sig mer om WordPress och alla dess möjligheter.

» Se webbinariet ”Kom igång med WordPress” med Loopia och Hillman Academy

3. Så engagerar sig Loopia för att stötta samhället i sviterna av Covid-19

Vi vet att det är många som har det tufft till följd av Covid-19 och vill göra allt vi kan för att hjälpa så många som möjligt att få en fortsatt fungerande vardag. Vi valde att sammanställa ett blogginlägg om hur vi engagerar oss för att stötta dig och samhället i sviterna av Covid-19, och hoppas att vi med detta kan vara till hjälp om behovet uppstår.

» Läs inlägget ”Så engagerar sig Loopia för att stötta samhället i sviterna av Covid-19”

2. Skapa proffsiga e-postadresser som stärker ditt varumärke med Loopias E-postpaket

Även om din nya företagsidé fortfarande är i uppstartsfasen så kan du redan nu sätta en seriös stämpel på ditt växande varumärke med proffsiga e-postadresser med ditt eget domännamn, t ex info@dittforetagsnamn.se. Det ger ett riktigt gott intryck redan vid första kontakten med dina kunder och stärker ditt eget varumärke istället för att marknadsföra andra företag som Gmail, Hotmail eller liknande “låneadresser”.

» Läs mer om hur du skapar proffsiga e-postadresser med Loopias E-postpaket

1. När en hemsida plötsligt blir landets viktigaste

När pandemin slog till blev det plötsligt oerhört viktigt för Sverige men även övriga länder att få ut viktig information till befolkningen. Vår supersnabba webbplattform Boost kom till räddning när Serbiens officiella informationssida för Covid-19 plötsligt fick ett REJÄLT besökstryck.

» Läs mer om hur Loopia Boost kom till räddning för Serbiens officiella Covid19-sida

Häng med oss på bloggen under 2021 också och ta del av massor av nyttiga tips, guider och spännande nyheter 🙂

Dela detta inlägg:

2 svar på “Topp 10 mest populära inläggen på Loopias blogg 2020

  1. Hej! 9:an hade jag missat att läsa. Det var riktigt fina tips för att få ordentliga rutiner för hemmajobbet, väl värt att läsa flera gånger. Ser fram emot fler intressanta inlägg från er under 2021.

Kommentarer är stängda.

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss