Bilder till hemsida och blogg – prova bildbanken Pickit gratis i 2 månader!

Bilder till din hemsida med Pickit

Ett blogginlägg blir så mycket trevligare och en hemsida så mycket fräschare med snygga bilder kopplade till texten, men som du säkert vet är det oftast inte tillåtet att använda alla bilder som finns på webben hur som helst.

Att få tag i snygga bilder till din hemsida på Loopia måste dock inte innebära krångliga licenser och höga prislappar, för nu presenterar vi stolt vårt samarbete med Pickit!

Pickit är en helt unik tjänst som ger dig obegränsad tillgång till en bildbank med över 1 miljon bilder att välja bland som du exempelvis kan använda på din hemsida, blogg eller i sociala medier. Med Pickit behöver du dessutom inte oroa dig för att använda bilder utan lov – alla bilder är fria att använda hur och var du vill!

  • Över 1 miljon bilder fria att använda hur och var du vill.
  • Spara dina egna bilder, loggor och dokument på ett och samma ställe.
  • Fungerar på alla enheter och kan enkelt integreras med Office 365.

Prova på Pickit och få 2 månader gratis första gången!

Innan du bestämmer dig kan du i lugn och ro prova Pickits bildbank gratis i 2 månader. Gillar du tjänsten betalar du endast 50 kr/mån exkl moms för att fortsätta använda bilderna fritt för upp till två användare! Är ni fler i ert team kan ni enkelt lägga till fler användare för bara 25 kr extra per månad och användare.

Läs mer och prova gratis på loopia.se/pickit »

Dela detta inlägg:

8 svar på “Bilder till hemsida och blogg – prova bildbanken Pickit gratis i 2 månader!

  1. Hej Daniel! Ja, erbjudandet om att prova på Pickit gratis i två månader är fortfarande aktuellt! 🙂 Läs gärna mer på loopia.se/pickit //Anna, Loopia Marknad

  2. Hej Anton! Ja, du kan fortfarande prova Pickit gratis i två månader 🙂 // Nikki, Loopia Marknad

  3. Hej Anton! Ja, du kan fortfarande prova Pickit gratis i två månader 🙂 Läs gärna mer på loopia.se/pickit/ // Nikki, Loopia Marknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss