Så engagerar sig Loopia för att stötta samhället i sviterna av Covid-19

Vi vet att det är många som har det tufft till följd av Covid-19 och för oss är ingenting viktigare än hälsa och välbefinnande för våra kunder och anställda. Vi på Loopia vill göra allt vi kan för att hjälpa så många som möjligt att få en fortsatt fungerande vardag, oavsett om det handlar om att säkerställa fungerande hemmakontor för våra anställda, bidra med välgörenhet till utsatta eller tillhandahålla våra tjänster till rabatterat pris åt behövande. 

Nedan listar vi ett antal sätt vi engagerar oss för att stötta dig och samhället i sviterna av Covid-19, vilka vi hoppas ska kunna hjälpa om behovet uppstår.

SMEatWORK – mötesplatsen som samlar företagare för att utbyta råd och erfarenheter i samband med Covid-19

Loopia levererar webbhotellstjänster till många små och medelstora företag i Sverige och för oss är det naturligt att engagera oss i frågan kring hur dessa kan agera i vårens affärsklimat. Vi har valt att aktivt stötta initiativet SMEatWORK som har skapat en mötesplats för alla Sveriges små och medelstora företag. Initiativet kommer från en grupp småföretagare som har gått samman. Läs mer om SMEatWORK »


Gratis domännamn och bidrag till välgörenhet i samarbete med Radix

För de som drabbats yrkesmässigt av Covid-19 kan en väg ut vara att lyckas online, en resa som börjar med ett domännamn. Därför har vi, tillsammans med domänleverantören Radix, valt att bjuda .SE-domänkunder på en matchande .ONLINE/.STORE-domän – samtidigt som vi för varje registrerad domän skänker 5 kr till Stadsmissionen för att stötta deras arbete. 

Allt fler barn och vuxna kommer utanför det samhälle många av oss tar för givet och tyvärr bidrar Covid-19 till att de som redan tidigare varit extra utsatta får det ännu tuffare. Stadsmissionen arbetar för att identifiera sociala utmaningar, söka efter fungerande lösningar och driva verksamhet som leder till människors upprättelse och delaktighet i samhället, så med detta bidrag hoppas vi kunna ge fler personer möjlighet att få hjälp.


Action Against Corona – stöttar startups, företag och projekt i kampen mot Covid-19

Vi på Loopia är stolt partner till initiativet actionagainstcorona.org som syftar till att stötta startups, företag och projekt i kampen mot Covid-19 samt dess effekter på samhället. actionagainstcorona.org samlar initiativ, partners, volontärer och talanger på ett och samma ställe, lättåtkomligt för dig som är i behov av hjälp. De kopplar initiativ till bidrag eller investeringar och ger utrymme åt idéer, projekt och nystartade företag som gör ett otroligt viktigt jobb.

Har du en idé du vill driva inom detta initiativ? Vi bidrar gärna med vår expertis inom webbhotell, skapande av hemsidor och uppstartskostnaden av våra tjänster till utvalda initiativ. Behöver du hjälp med din hemsida? Skicka en förfrågan till actionagainstcorona@loopia.se »


Hjälp oss att sprida ordet om #tellcorona

Ett stort problem i den svenska spridningen av Covid-19 är att informationen inte når fram till alla på grund av språkbarriärer eller att de officiella kommunikationskanalerna är svåra att hitta.

Vi på Loopia har över 300 000 kunder men våra kunder har ännu fler. Vi tror att vi tillsammans med er hittar många inofficiella kommunikationsvägar och vill därför sprida det fantastiska initiativet #tellcorona som har skapat information om Covid-19 på en mängd minoritetsspråk.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!

Läs mer om initiativet på tellcorona.com »


Håll kontakten med såväl kollegor som nära och kära med Loopia Meet <3

Loopia Meet är en krypterad kostnadsfri mötestjänst som skapades på mindre än 24 timmar för att bidra till att lösa en del av de utmaningar som Covid-19 skapat. Även om vi i Sverige är vana att arbeta hemifrån i hög grad jämfört med många andra länder så har situationen med Covid-19 tvingat oss till helt nya nivåer. Nya beteenden kräver nya lösningar och ibland går det snabbt att skapa en sådan.

Testa Loopia Meet gratis idag »


Jobbar du hemifrån? Här är 6 tips till dig som vill få saker gjorda

Att jobba hemifrån kan visserligen vara bekvämt men det gäller att kunna särskilja på jobb och ledighet för att få lika mycket gjort hemma som på kontoret. Vi har därför samlat våra 6 bästa tips för att bibehålla såväl effektivitet som hemmamys och få arbetet hemifrån att fungera för dig.

6 tips för att jobba hemifrån effektivt »

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss