Webbhotell 1 kr, .se-domän 1 kr

Nu är kampanjen över. Tack alla som beställde. Spännande orderstatistik presenteras innan julskinkan.

Ni som läst den här bloggen de senaste veckorna blir ju inte särskilt förvånade när jag nu återigen säger att vi kränger .se-domäner som bara den! Men vi kan liksom inte riktigt låta bli. De rinner ju iväg som smör i solskenet. För att riktigt gnugga in det här ytterligare så visar statistiken att vi de senaste 90 dagarna sålt mer än 40 % av alla .se-domäner. Ska vi spekulera lite verkar det dessutom som om vi sålt ca 50 % av alla geografiska .se-domäner som .SE släppte i förrgår – detta trots att vi inte pysslar med domänhandel via snapback.

Nu kommer the kicker! Just nu har vi dessutom rullat över 400 000 domännamn som hanteras genom Loopia (helt crazy) och som ni vet innebär glada siffror alltid någon typ av kampanj. Självklart ska ni inte bli besvikna den här gången heller.

Från att ha sänkt priset på .se-domänen från 139 kr till 29 kr, vidare till 9 kr, så pressar vi från och med idag kl 09:00 till imorgon kl 09:00 ner priset till 1 kr per .se-domän! Som om inte detta vore nog drar vi under samma period dessutom ner webbhotellspaketen till samma nivå. Du kan nu alltså registrera ett års webbhotell samt .se-domäner för 1 kr / st! Jo, du läste rätt.

Ett webbhotellskonto med tillhörande .se-domän går alltså loss på en grand total of 2 kr!

Har du inte köpt julklapp till mormor än så har du guldläge nu! Vårt orderformulär hittar du som vanligt här, och glöm inte att tipsa alla vänner som också missat julskyltningen. 🙂

Detta är en tillfällig kampanj och gäller endast beställningar som inkommer mellan 2008-12-18 kl 09:00 – 2008-12-19 kl 09:00. För webbhotell gäller kampanjen vid årsfakturering. Oavsett vilka produkter du väljer gäller ordinarie pris från år två.

Dela detta inlägg:

15 svar på “Webbhotell 1 kr, .se-domän 1 kr

 1. Fantastiskt erbjudande, men trist att beställningsformuläret hela tiden säger ”
  Beställningen gick inte igenom Vänligen kontrollera att rödmarkerade fält är korrekt ifyllda.”

  Jo, jag har fyllt i ett .se-domännamn jag äger och har parkerat i LoopiaDNS.

  Lösning?

 2. Det fungerar inte att beställa om man har ett domännamn redan… blir ett error… Däremot fungerar det om man beställer ett domännamn samtidigt, men då blir det fullt pris på både domännamn och webbhotellspaket….
  Det står heller inget på er förstasida om att webbhotellspaketen eller domännamnen kostar 1kr…

 3. Jag håller med fullständigt!! -Det fungerar inte att beställa om man har ett domännamn redan… blir ett error… Däremot fungerar det om man beställer ett domännamn samtidigt, men då blir det fullt pris på både domännamn och webbhotellspaket….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss