Statistik für alle!

Svensk Internetstatistik är ett frivilligt register med besöksdata från svenska webbsidor. Tanken med registret är att denna information, som samlas in från Google Analytics, ska vara till gagn för bland annat annonsörer för vilka korrekt besöksstatistik är mycket viktig. Sen att alla andra tycker statistik är spännande också, det är ju bara en bonus. 😉

Även fast vi inte erbjuder något annonsutrymme på loopia.se så gillar vi idén och delar därför gladeligen med oss av vår besöksstatistik. Sveriges än så länge enda deltagande webbhotell hittar du just nu på plats 61 – inte så pjåkigt för en så nischad sajt med uteslutande statiskt material (bloggen är inte medräknad i statistiken).

SIS-Index

Som en liten rolig anekdot kan det även noteras att statistiken från .SE säger att Loopia just nu avtalsbekräftat (ni vet gällande nya affärsmodellen) ca 94 000 domäner. Summan för samtliga ombud är 120 000. Ungefär 78 % av hela potten alltså – härligt!

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Statistik für alle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss