Skicka påskkort via e-post till dina kunder

Snart är det dags för påsk och därmed säkert en hel del äggletande, godisfrossande och firande med nära och kära. Mitt i allt detta ska du som småföretagare också hinna med att hålla kontakten med dina kunder. Men oroa dig inte – det behöver inte vara ett dugg svårt eller tidskrävande! Att skicka påskkort via e-post passar perfekt för att visa dina kunder uppskattning, och med vårt nyhetsbrevsverktyg fixar du snabbt och enkelt tjusiga påskkort och/eller nyhetsbrev med påsktema. Här beskriver vi hur du går tillväga.

Skicka påskkort via e-post med Loopias nyhetsbrevsverktyg

…om du är ny kund till Loopia:
Börja med att beställa eventuella domännamn och LoopiaDNS eller webbhotell på loopia.se/bestall och gå sedan vidare till nästa steg.

…om du är befintlig Loopia-kund men ännu inte har kommit gång med nyhetsbrevsverktyget:
Logga in i Loopia Kundzon och klicka på “Nyhetsbrev” under menyn “Lägg till/skapa…” till höger. Följ instruktionerna och gå sedan vidare till guiden här nedanför.

1. Välj en färdig mall

Logga in i nyhetsbrevsverktyget och välj en av de färdiga designmallarna som finns.

2. Skriv en personlig påskhälsning

Klicka på ett textblock i mallen för att lägga till ett personligt meddelande. Tilltala gärna mottagaren som “du” för att göra mailet mer personligt och dela med dig av värdefulla tips eller eventuella kampanjer som pågår just nu.

Tips! Baka inte in för mycket information i ett och samma nyhetsbrev, då finns risken att läsaren inte orkar ta sig igenom hela utskicket. Håll innehållet kort och hänvisa läsaren vidare till mer information på din hemsida eller blogg istället.

3. Lägg till egna bilder

Dra in de bilder du vill använda i nyhetsbrevet genom att först dra in ett av bildblocken från vänsterspalten till mallen. Välj mellan att lägga till webbadressen (URL) där bilden kan hittas eller att ladda upp nya bilder/bläddra igenom bilder du laddat upp tidigare genom att klicka på knappen Bläddra.

4. Förhandsgranska påskkortet och välj när det ska skickas

Klicka på “Förhandsgranska” i den övre menyn för att se hur ditt påskkort kommer att se ut i både desktop- och mobilversion.

Ser allt okej ut? Då kan du välja att skicka ett testmail till dig själv, att skicka det direkt eller att schemalägga det till ett senare tillfälle (påskafton kanske?).


Kom igång och skicka påskkort via e-post med Loopias nyhetsbrevsverktyg

Loopias nyhetsbrevsverktyg Get a Newsletter är ett enkelt och effektivt verktyg för nyhetsbrev och kampanjutskick via e-post. Det ger dig möjlighet att marknadsföra ditt företag och informera dina kunder om de allra senaste nyheterna med bara några få klick.

Läs mer om Loopias nyhetsbrevsverktyg »

Fler tips om e-postmarknadsföring från Loopia-bloggen:


Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss