OpenCart 1.5.5.1 på svenska hos Loopia

Vi tröttnade på att låta er kunder vänta på att senaste versionen av OpenCart skulle översättas till svenska, så en av våra anställda tog saken i egna händer och gjorde översättningen själv.

Sedan en tid tillbaka får du alltså senaste versionen av OpenCart (1.5.5.1) på svenska när du installerar via vår steg-för-steg-guide i Loopia Kundzon.

Förutom detta ser vi även till att Paysons betalmodul är på plats redan från start så att du så snabbt och enkelt som möjligt kan erbjuda dina kunder kortbetalning och direktbetalning via internetbank.

Missa inte heller vår grymma OpenCart-skola som hjälper dig hela vägen från installation till att börja locka kunder till din webbutik.

OpenCart-skolan

Om du inte vill använda vår steg-för-steg-guide för att installera OpenCart kan du självklart ladda ner språkfilerna och installera dem manuellt.

Dela detta inlägg:

3 svar på “OpenCart 1.5.5.1 på svenska hos Loopia

 1. För att lägga till svenska språkpaketet i efterhand i Opencart så behöver man fylla i nedanstående under ”System” > ”Platser” > ”Språk” när filerna laddats upp:
  Namn: Svenska
  Kod: sv
  Språkversion: sv_SE.UTF-8,sv_SE,swedish
  Bild: se.png
  Katalog: swedish
  Filnamn: swedish

 2. Språkpaketet fungerar perfekt för att översätta hemsidan. Vill man däremot ha admin-layouten på svenska så uppstår ett problem, så fort man ställer in admin som svenska så översätts allt perfekt och man tror att allt fungerar frid o fröjd, men sen när man ska logga in på adminsidorna på nytt så buggar hela opencart sig och det går inte att logga in.Tacksam om ni har en lösning….

 3. Hej!

  Fungerar denna på open cart 2.0 och senare, eller finns det ett annat språkpaket som ni tillhandhåller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss