Lägre pris på säkra domäner

Vid förra årsskiftet lanserade .SE tillsammans med Loopia och några andra webbhotell, som första toppdomän i världen, stöd för säkerhetstillägget DNSSEC. DNSSEC står för DNS Security Extensions och togs fram för att öka skyddet för användare av Internet. Detta genom att bland annat säkerställa att DNS-data kommer från rätt avsändare. På så vis kan man vara säker på att adressen loopia.se verkligen kommer från Loopia och ingen annan (ett fenomen som kallas DNS cache poisoning).

För att ytterligare uppmuntra innehavare av .se-domäner att säkra upp sina domännamn med DNSSEC och på så vis bidra till ett säkrare Internet, sänker vi idag priset kraftigt på denna tjänst från 312 kr inkl moms till 99 kr inkl moms.

Mer detaljerad information om DNSSEC hittar du här och här. Även .SE har en hel del information om DNSSEC.

För att aktivera DNSSEC i Loopia Kundzon väljer du menyn Administrera och därefter DNSSEC. I LoopiaDNS aktiverar du DNSSEC genom att välja alternativet Beställ DNSSEC i menyn till vänster.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss