Virtusize är årets Webbkomet 2012

Det är med stor glädje vi kan presentera årets Webbkomet 2012: Virtusize, som med sin innovativa tjänst för att underlätta för klädshoppare online imponerade stort på juryn.

Det var en tuff uppgift för webbkomet-juryn att först utse fem finalister bland de hundratals bidrag som inkommit, och sedan välja en vinnare från det otroligt starka finalfältet bestående av Healthy Heroes, Tictail, Virtusize, LovePTZ och Magine.

Efter långa diskussioner och djupt övervägande tog dock Virtusize hem segern med motiveringen:
“Virtusize har med sin smarta tjänst revolutionerat klädshopping online genom att ge kunden möjlighet att på ett enkelt sätt jämföra webbutikens kläder och storlekar med plagg ur den egna garderoben. Virtusize ger både slutkunden och webbutiken som använder tjänsten stora vinster genom att antal returer minskar och antal köp ökar eftersom osäkerheten om vilken storlek som passar kunden minskar. Virtusize har stor potential att förändra synen på klädshopping online genom att minska behovet av att gå till en fysisk butik för att prova plagget.”

– Vi i juryn tror starkt på Virtusize och hoppas att uppmärksamheten kring Webbkomet och prissumman på 25 000 kr tillsammans med entreprenörsutbildningen Academy of Excellence (värde ytterligare 30 000 kr) kommer att bidra till Virtusize fortsatta framgångar världen över, säger Jimmie Eriksson, VD på Loopia och webbkomet-juryns ordförande. Vi hoppas också att den uppmärksamhet som Webbkomet har givit de övriga finalisterna ska hjälpa dem allihop till en snabbare tillväxt då allihop har en stort potential inom sitt område.

Kolla gärna in våra bilder och vår film från prisutdelningen.

 

Dela detta inlägg:

4 svar på “Virtusize är årets Webbkomet 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss