Uppdaterade e-postfakturor

Från och med idag ser våra e-postfakturor lite annorlunda ut. Istället för att varje e-postmeddelande innehåller en HTML-formatterad faktura samt en bifogad faktura i TXT-format, har de nu ett försättsblad i HTML-format som visar en kort sammanställning av fakturainnehållet. Vidare innehåller varje e-postmeddelande en bifogad version av själva fakturan i PDF- och TXT-format. På så vis får du en snabb och enkel översikt på vad din faktura innehåller, samt en mer beständig och utskriftsvänlig version av själva fakturan.

Försättsbladet sammanfattar kort vad din faktura innehåller samt visar det totala beloppet att betala inkl moms. Dessutom hittar du enkelt länken till vår betala online-sida med dina fakturauppgifter förifyllda högst upp till höger. Ett exempel på hur ett försättsblad kan se ut finner du nedan.

Försättsblad

Om din faktura endast innehåller ett (1) domännamn så listas detta och skrivs ut på försättsbladet. Har du däremot fler produkter så ”klumpas” dessa ihop i olika kategorier såsom Webbhotellspaket, Domännamn, Extratjänster, etc.

Vi hoppas att detta gör din fakturahantering enklare och mer översiktligt. Har du några kommentarer eller synpunkter på detta är du givetvis välkommen att höra av dig.

Dela detta inlägg:

6 svar på “Uppdaterade e-postfakturor

  1. Fick en sådan faktura utav er igår och noterade att momsen inte finns specad på era uppdaterade e-postfakturor. Skall man själv behöva lista ut momsen på era produkter? Bara en tanke…

  2. Kistamässan: Sjävklart inte. Det som listas direkt i mailet är en kort sammanställning av vad fakturan innehåller, inte själva fakturan i sig. För detaljerad information om fakturerade produkter, löptid, momsssatser, etc bör du se den faktiska fakturan som finns bifogad i brevet i .PDF- samt .TXT-format.

  3. Tråkigt att ni har misslyckats med implementationen – PDF-bilagan följer inte med på någon av fakturorna jag har fått.

  4. Som jag påpekade via mail till er (men kanske mer rätt personer som ser det här) så visas inte de bifogade filerna i varken RoundCube Webmail eller Apple Mail.. Verkar som mailen är korrupta på något sätt?

  5. PDF-dokumentet har en knasig ändelse. Heter (.pdf”) vilket gör att man måste mecka lite för att kunna öppna dem. Varför kommer citat/tum-tecknet dit?

  6. Oscar och Johan: Det stämmer att det funnits vissa felaktigheter i fakturamailen som gjort att de bifogade dokumentet dolts eller visats med knasiga filnamn i vissa e-postklienter. Detta ska dock sedan igår vara åtgärdat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss