Träffa Loopia-sponsrade League of Legends-laget NSV.LoL

E-sport växer sig allt starkare och starkare, och eftersom vi på Loopia älskar all positiv utveckling som sker på Internet så vill vi presentera Loopia-sponsrade NSV-Gaming som arbetar med att lyfta intresset för e-sport i Sverige. Dessutom har de ett grymt League of Legends-lag. Här kommer ett meddelande från gänget bakom NSV-Gaming…

NSV-Gaming är en ideell verksamhet som är grundad av Jonathan Sjöström år 2011 till följd av hans passion för e-sport. Tillsammans med Jonathan finns det ett antal admistratörer och sponsorer som hjälper till att driva NSV-Gaming. Sedan 2011 har NSV-Gaming arrangerat något mindre LAN och tävlingar online, med den nya hemsidan lanserad 2014 tar NSV-Gaming ännu ett steg framåt för att dels bli större, men också för att få fler människor att bli intresserade av e-sport. NSV-Gaming strävar efter att kunna erbjuda en mötesplats för spelintresserade i hela Sverige.

LoopiaNSV_blogg
NSV-Gaming består av Sebastian Lundahl, Rasmus Trison, Jonathan Sjöström, Hampus Bringert, Robin Jönsson.

NSV-Gaming har ett framgångsriks League of Legends-lag (NSV.LoL), League of Legends är just nu världens absolut största spel, flera 10-tals miljoner spelare varje dag. Det finns turneringar där vinnarna belönas med flera miljoner kronor. I League of Legends slåss man fem mot fem på en stor bana, för att tillslut besegra motståndarlaget genom att förstöra deras bas. NSV.LoL består av fem spelare:

Sebastian ’Birdplane’ Lundahl, ursprungligen från Åhus, håller alltid humöret i laget uppe. Sebastians jobb inom spelet är att se till att sina lagkompisar stannar vid liv och gör vad de ska. (Support)

Rasmus ’drome’ Trison, ursprungligen från Stockholm, presterar aldrig dåligt. Rasmus jobb är att göra så mycket skada som möjligt på motståndarlaget samtidigt som han överlever. (Marksman)

Jonathan ’Klown’ Sjöström, från Eslöv, bestämmer vad som ska göras senare i matchen. Jonathans jobb är också att absorbera så mycket skada som möjligt från motståndarlaget, även om det kostar honom livet. (Toplaner)

Hampus ’Bringan’ Bringert, från Eslöv, ger aldrig upp hoppet. Hampus jobb är liksom Ramus att göra så mycket skada som möjligt samtidigt som han måste överleva. (Midlaner)

Robin ’Raven’ Jönsson, från Eslöv, bestämmer vad som ska göras tidigt i matchen. Robins jobb är att springa runt i djungeln och döda monster samtidigt som han hjälper sina lagkamrater. (Jungler)

Loopia är en av NSV-Gamings sponsorer som ser till att NSV-Gaming kan fortsätta göra det de älskar.

» Läs mer om NSV-Gaming
» Gilla NSV-Gaming på Facebook
» Läs mer om E-sport

Dela detta inlägg:

2 svar på “Träffa Loopia-sponsrade League of Legends-laget NSV.LoL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss