Ny fräsch webbmail

I december uppgraderade vi våra webbhotellspaket med betydligt mer e-postutrymme. Nu ingår 5, 10 respektive 100 GB, med andra ord ingen risk för full inkorg ;).

Nu har vi glädjen att göra ytterligare ett lyft i vår e-postmiljö genom att släppa en ny rejält uppfräschad version av vår webbmail. Det är dock inte bara ytan som är tillfixad, vi har gjort stora förändringar även i bakgrunden som ett första steg i att öka prestandan ytterligare och detta arbete kommer att fortgå löpande.

Även om utseendet är modernare kommer du att känna igen dig när du klickar runt. Känner du dig osäker så kolla in vår guide i kunskapsdatabasen eller kontakta vår support så hjälper vi dig.

Självklart vill vi gärna ha dina åsikter om den nya webbmailen. Vad är bra, och vad kan vi göra ännu bättre? Skicka in dina tankar till feedback@loopia.se

Dela detta inlägg:

5 svar på “Ny fräsch webbmail

 1. Kan ni inte fixa så att man kan ha personliga spam-filter.

  Jag får t ex en drös spam från domänen ymail.com, men jag hittar ingenstans där jag kan ”säga åt” webmailen att alltid automatiskt skicka dem till skräp-foldern.

  MVH
  Linnea

 2. Hej Linnea,

  I dagsläget måste du logga in i Loopia Kundzon för att slå på spam-filter för ett e-postkonto.

  När du loggat in väljer du ”E-post -> Mina e-postadresser” sedan väljer du det domänamn den adress du vill aktivera spam-filter för ligger på och klickar på fliken ”Avancerat”. Klicka på ”Anti-spam” kolumnen för aktuell e-postadress och välj ”Aktiv” samt vad du vill göra med de spam som kommer.

 3. Nu har jag testat webbmailen ett tag och tycker den är super! Och man känner lätt igen sig från den gamla.

  En sak som jag saknar dock: ”Märk”-knappen, den borde finnas även när man är in och läser ett mail. Vore det möjligt att få in den där också?

  Tack på förhand!

 4. Hej Jonas,

  Tack för din feedback. Önskan om ”Märk”-knappen är noterad för framtida uppdateringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss