Nu ingår upp till 100 GB e-post i våra webbhotell

Ett vanligt önskemål bland er kunder är att våra webbhotellspaket ska innehålla mer utrymme för e-post. För att fira vårt nya lagringssystem för e-post gör vi därför nu (idag!) en rejääääääääl höjning i alla våra paket.

Med våra nya stora e-postutrymmen minimeras risken att du råkar ut för en överfull inkorg. I vårt största webbhotellspaket, Företagspaketet Plus, ingår nu hela 100 GB utrymme för e-post.

Nytt e-postutrymme
Privatpaket 5 GB
Företagspaket 10 GB
Företagspaket Plus 100 GB

Prisjustering, 84 öre i månaden

Vi har inte justerat våra priser på väldigt länge men har nu sett över dem och genomför i samband med de utökade paketen även en minimal prishöjning av Privat- och Företagspaketen till 999 kr respektive 1699 kr. Om du betalar via årlig fakturering blir höjningen knappt 84 öre per månad, och dessutom är fler nyheter och uppgraderingar av paketen på gång som också kommer att ingå i dessa 84 ören.

De utökade paketen gäller fr o m idag, 2012-12-07. De nya priserna gäller fr o m 2013-01-07 både för nya och befintliga kunder.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Nu ingår upp till 100 GB e-post i våra webbhotell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss