Loopia – ny konkurrent till SCB?

För exakt en vecka sedan skickade vi ut ett e-postmeddelande till de av våra kunder som är innehavare av en eller flera .se-domäner. Anledningen till detta var förstås att .SE i mars går över till sin nya affärsmodell, och vill man då som kund låta oss ta över själva avtalsrelationen med allt godis detta innebär, så måste man också aktivt godkänna .SEs nya registreringsvillkor.

Gör man inte detta innan den 2 mars så behåller man sin avtalsrelation med .SE (du noterade kanske att du fick ett välkomstmail av .SE när du en gång i tiden registrerade din .se-domän hos oss).

För dig som kund innebär detta att konfigurationen för din domän förblir exakt densamma som idag, men att du från och med mitten av mars får dina domänfakturor från .SE (med ett högre pris som följd) och att du fortfarande måste hantera saker som ompekning och överlåtelse via dem.

I brevet vi skickade ut uppmanade vi alla att logga in i sin kundzon och genomföra sitt avtalsval. Antingen godkänna det och låta oss ta över avtalsrelationen med bättre service och lägre pris som följd, eller låta .SE hantera det hela precis som idag.

Reaktionerna hann inte vänta på sig. Till dags dato har avtal för knappt 60 000 domännamn godkänts. Endast 222 kunder har valt att inte godkänna det nya avtalet.

Sug på den svarsfrekvensen, SCB. 😉

Svarsfrekvens

Till dig som ännu inte gjort något aktivt val gällande det nya registreringsavtalet, logga in i din kundzon och gör din röst hörd idag, om inte annat för att spara knappa hundralappen per .se-domän och år genom att välja oss + att du bara behöver kontakta en enda leverantör för alla dina domänfrågor.

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Loopia – ny konkurrent till SCB?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss