Komplett webbutik med ett klick

Är du sugen på att starta webbutik så kommer du snabbt och enkelt igång med OpenCart. OpenCart innehåller redan från start allt du behöver för att komma igång; som betalmoduler, rabattkuponger, valuta- och språkstöd samt mycket mer. Det finns dessutom hundratals färdiga utseenden (teman) att välja mellan, och om du trots allt skulle sakna någon funktion så finns det också mängder av tillägg att installera.

För att hjälpa dig att göra verklighet av dina e-handelsdrömmar har vi samlat lite tips, inspiration och mer information om OpenCart:

Logga in i vår kundzon och följ steg-för-steg-guiden så har du en färdig webbutik efter bara ett par klick.

Dela detta inlägg:

9 svar på “Komplett webbutik med ett klick

 1. Webbutik med ett klick? Ja, det låter fantastiskt, men man bör nog vara medveten om alla kringliggande faktorer, såsom att det kan krävas inlösenavtal med banken etc för att betaltjänster ska fungera och att betalmoduler inte betyder att de fungerar från start, utan att man måste ingå avtal med olika leverantörer av sådana tjänster. Jag tror nog att detta paket är bra, men det marknadsförs lite skevt och ger en bild av att det är lättare att starta e-handel än vad det egentligen är.

 2. Hej Joachim

  Det stämmer att det krävs lite mer än ett klick beroende på vilka betalningslösningar du vill erbjuda. Men det är enkelt att komma igång med många av dem, och dessutom har flera av dem inga fasta kostnader utan du betalar endast en liten procent av summan du debiterar dina kunder.

  Läs mer om hur du kommer igång med betalningslösningar i vår OpenCart-skola del 3: http://blogg.loopia.se/2011/04/13/betalning-och-frakt-med-opencart/

 3. Är på gång att sjösätta ett e-handel projekt, väljer mellan OC eller Prestashop, vilken version är det via eran instaler.

 4. Vi försöker alltid se till att ha den senaste versionen uppe inom som längst några dagar efter att den finns tillgänglig på svenska (gäller alla produkter vi erbjuder i vår One click installer).

 5. Vilken version av OpenCart är det som installeras via One Click Installer? Version 1.5.x? Kan man se version-numret innan man väljer att installera?

 6. Hej i dagsläget är det version 1.4.9.5. Orsaken till att vi inte installerar version 1.5.x är att vi inväntar den svenska översättningen. Det går inte att se vilket versionsnummer innan installationen, vi ser dock till att det så fort som möjligt är den senaste versionen som finns tillgänglig på svenska av alla produkter i vår One click installer.

 7. V1.5.1 innehåller fortfarande mycket barnsjukdomar så jag rekommenderar inte att uppgradera till denna ännu.. Har haft flera problem med kunder som envisats med att ha den fast jag avrått =)

  Med Payson eller Paypal behöver man inget inlösenavtal och de går fort att komma igång med också.

 8. Var intalleras alla dessa filer??????
  Försöker gå in via FTP i min public_html, men hittar ingen.

 9. @Christian
  Filerna läggs på din FTP under ditt domännamn, och sedan i public_html mappen, ex. ”mindoman.se\public_html”.

  Har du fler frågor får du jättegärna kontakta oss på supporten antingen via e-post på support@loopia.se eller per telefon på 021-12 82 22 mellan 07.00 och 22.00 på vardagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss