Det här ville flest läsa om på Loopias blogg under 2017

Det här ville flest läsa om på Loopias blogg under 2017Under 2017 innehöll Loopia-bloggen en härligt mixad kompott av allt från kampanjer och intervjuer med kunder och återförsäljare till tips till företag om deras närvaro på webben och guider och skolor om varumärken, att skriva för webben och förbättrad e-postmarknadsföring.

Som vanligt har vi sammanställt en topp 10-lista över de inlägg som lästs av flest personer under året som gått. Ta en titt på listan och se till så att du inte har missat något nyttigt tips!

Inläggen presenteras från nr 10 och nedåt – allt för att öka spänningen ;). 

10. 8 tips på vad du kan använda dina domännamn till

När du registrerar ett domännamn får du en egen adress på nätet som också blir en viktig del av din eller ditt företags identitet. Det finns många olika saker du kan använda ditt domännamn till både som företagare och privatperson, vi samlade 8 idéer som inspiration.

» Läs hela inlägget med tips om vad du kan använda dina domännamn till

9. Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

Du som börjat bekanta dig med sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM) kanske funderar på vad som egentligen skiljer dem åt? Vi lät vår gästbloggare Caroline förklara.

» Läs hela inlägget om skillnaden mellan SEO och SEM

Google visar http-sidor som osäkra från och med oktober - dags att gå över till https

8. Google visar http-sidor som osäkra från och med oktober – dags att gå över till https

I oktober 2017 började Google visa fler http-sidor som osäkra i webbläsaren Google Chrome. Det blev (och är!) alltså hög til att gå över till en https-webbadress med ett SSL-certifikat.

» Läs hela inlägget om Googles uppdatering

Sugen på att starta webshop? Här är fyra råd inför din satsning

7. Sugen på att starta webshop? Här är fyra råd inför din satsning

Funderar du på att starta webshop och låta dina drömmar om att driva eget slå in? Då kanske du som många andra känner dig tveksam om du ska våga. Vi samlade 4 råd som vi hoppas kunna hjälpa dig att våga ta klivet.

» Läs hela inlägget med råd inför din e-handelssatsning

Hemsida vs Facebook - därför behöver ditt företag båda delarna6. Hemsida vs Facebook – därför behöver ditt företag båda delarna

Visste du att de flesta av dina följare på Facebook aldrig ser dina inlägg? Det är en av 5 orsaker till varför du behöver en hemsida och inte enbart en Facebook-sida till ditt företag.

» Läs hela inlägget om varför ditt företag behöver både hemsida och sociala medier

5. Gratis bilder till din blogg och hemsida

Att få tag i schyssta bilder till din hemsida behöver inte kosta skjortan. Vi delade med oss av 10 tips på sidor med gratisbilder du kan använda på din blogg eller hemsida.

» Ta del av tipsen på sidor med gratisbilder till din sajt

4. Recept på en bra hemsida till företaget (8 ingredienser)

Idag finns det över en miljard hemsidor på internet. Det gör det inte helt lätt att sticka ut från mängden och fånga intresset hos blivande kunder som besöker din hemsida. För att hjälpa dig skrev ni ned ett recept på en bra hemsida (med endast 8 ingredienser 😉 ).

» Läs receptet på en bra hemsida till företaget

3. Vilket domännamn ska jag välja? 6 tips

Att välja domännamn (webbadress) till sin hemsida kan låta enkelt men är ofta lättare sagt än gjort. Vi samlade 6 tips som hoppas kunna hjälpa dig på traven när du väljer domännamn.

» Läs hela inlägget med tips inför ditt val av domännamn

2. Ta kontroll över företagets rykte på webben

Många företagare är medvetna om sitt rykte “på stan” men inte på webben. Det kan få dem att gå miste om viktiga kunder. Vi samlade ett gäng tips tips för att ta kontroll över företagets rykte online.

» Läs hela inlägget med tips om hur du tar kontroll över företagets rykte online

Gör det enkelt att dela dina inlägg – och 10 andra kostnadsfria tips för att öka företagets synlighet på Facebook1. Gör det enkelt att dela dina inlägg – och 10 andra kostnadsfria tips för att öka företagets synlighet på Facebook

Att få spridning på företagets inlägg på Facebook är inte helt lätt om du inte betalar. Vi samlade 11 tips på hur du ökar ditt företags synlighet på Facebook utan att behöva spendera en krona.

» Läs hela inlägget om hur du ökar företagets synlighet på Facebook

 

Häng med oss på bloggen under 2018 och ta del av massor av nyttiga tips och spännande nyheter!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss