WordPress hos Loopia

Många av våra webbhotellskunder använder, eller är intresserade av att använda, den lättanvända och kostnadsfria bloggprogramvaran WordPress. Installationen av WordPress är erkänt enkel och smidig, men trots det kan man behöva hålla tungan rätt i mun, samtidigt som man behöver veta var man får tag i användarnamn, lösenord och servernamn som är unika för Loopia.

Som många av er vet, hittar man det mesta man behöver veta om Loopia och våra tjänster i vår kunskapsdatabas. Dessvärre har vi dock inte hunnit lägga upp någon guide för installation av WordPress där än. Därför blev jag väldigt glad när jag under gårdagen surfade in på Marcus Reldins blogg i vilken han publicerat ett mycket detaljerad inlägg om just hur man installerar WordPress hos oss.

Så – besök Marcus blogg, läs och lär, och börja använda den ypperliga produkten WordPress hos oss redan idag!

Dela detta inlägg:

2 svar på “WordPress hos Loopia

  1. Tycker det är helt rubbat att ett år efter att en KUND gjort en detaljerad instruktion för hur man installerar ett av dom mest eftertraktade och vanligaste applikationerna på internet, att loopia inte kan ta sig i kragen och faktiskt göra en specifik. Eller kanske till och med lägga ner lite krut på att få till en installatron modul, så att en loopia kund helt sonika bara kan klicka fram en wordpress installation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss