Welcome to Loopia.com

Vi har tidigare lanserat både kundzonen och återförsäljarzonen på engelska för alla icke-svensktalande kunder vi har. Nu tar vi det sista klivet och lanserar även Loopia.com för alla som av olika anledningar föredrar det engelska språket (antingen för att de helt enkelt inte kan språket, eller för att de likt Dolph Lundgren och Victoria Silvstedt tycker att det är coolare).

Nu kan du alltså tipsa dina utländska vänner om ditt favoritwebbhotell utan att riskera att behöva agera tolk under beställningsförfarandet.

Kunskapsdatabasen är fortfarande under uppbyggnad, så antalet engelska artiklar där är begränsat. Men precis som tidigare är självklart vår e-post- och telefonsupport öppen även för engelsktalande kunder.

För att besöka engelskspråkiga sajten skriver du antingen in loopia.com i din webbläsare, eller så klickar du på den engelska flaggan i vänsterkanten på loopia.se.

[Japp, bilden är ett montage, och Dolph har, så vitt vi vet, aldrig uttryckt just de orden]

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Welcome to Loopia.com

  1. Härligt. Kommer ni ha priser i fler valutor också? Mina utlänska vänner har en tendens att inte gilla SEK utan föredrar USD, EUR och GBP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss