Visa saknade mappar + andra tips i nya webbmailen

Häromdagen avslutade vi beta-perioden för vår nya webbmail och plockade därmed ner skylten för den gamla. Den nya webbmailen är en mycket efterlängtad uppdatering, men det nya gränssnittet och övergången kan också skapa lite förvirring. Därför har vi satt ihop ett par tips som kan hjälpa dig att komma igång:

  1. Jag ser inte alla mina mappar, har de försvunnit? Du behöver inte vara orolig, inga e-postmeddelanden eller mappar har försvuinnit. Vid övergången kan det vara så att du måste slå på “prenumerationen” av vissa mappar för att se dem igen. Läs vår guide här hur du gör
  2. Hur markerar jag flera meddelanden? Om du t ex vill ta bort, flytta eller ändra flera meddelanden till oläst/läst håller du nere shift eller ctrl (cmd på mac) samtidigt som du klickar på dem, precis som i ett vanligt e-postprogram för din dator (t ex Outlook).

Har du fler funderingar kan du kolla in vår kunskapsartikel om nya webbmailen, eller självklart kontakta vår support så hjälper vi dig.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Visa saknade mappar + andra tips i nya webbmailen

  1. Hej,

    Hur markerar jag ett mejl som oläst? Provade att göra som det står ovan markera mejlet och trycka på shift eller ctrl samtidigt utan resultat.

    Mvh Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss