Vilken är din favorit av Rönnby-spelarnas Loopia-intervjuer?

Vi har under flera år varit stolta sponsorer av den briljanta innebandy-målisen Hanna Pettersson som under vårt samarbete kammat hem både SM-guld, VM-guld och blivit utsedd till Årets spelare av Innebandyförbundet.

Hanna har nu lagt spelarkarriären bakom sig, men vi ville självklart fortsätta att stötta hennes klubblag Rönnby Tigers. Därför kan du nu se en fin röd Loopia-logga på spelarnas tröjor. För att skoja till det lite gjorde vi också en ploj-intervju med 14 av tjejerna som ni kan se nedan. (OBS! Alla eventuella likheter med en reklamfilm för ett välkänt schampo är en slump.)

Hjälp din favorit genom att dela

För att belöna spelarna för deras skådespelarinsats har vi lagt in ett pris för den spelare som får flest visningar på sin film och för laget om de uppnår ett totalt antal visningar. Vill du hjälpa din favorit kommer hon bli mer än lycklig om du sprider hennes film till dina vänner. Du kan se alla filmer här nedan, men också i vår Youtube-kanal.

Tips för dig som ska producera video

Vi är nästan så långt från videoproducenter som man kan komma, men vi tycker det är kul att hålla på så räkna mer fler klipp på den här nivån i vår Youtube-kanal ;). För att ursäkta den dåliga ljudkvalitén på filmerna ovan, och för att ni ska undvika att göra samma basala misstag kommer här lite tips från oss:

  • Spela aldrig in i en lokal med mycket eko som t ex ett omklädningsrum
  • Kontrollera att det inte pågår en zumba-dansklass i rummet intill när ni tänkt spela in
  • Se till att mikrofonen kommer nära den som pratar för att undvika extremt brus

Vi hade en extrem kamp i redigeringen för att ens få ljudet att låta så “bra” (läs dåligt) som det gör.

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Vilken är din favorit av Rönnby-spelarnas Loopia-intervjuer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss