Tjäna stålar med Loopia: Bli affiliate!

Tjäna pengar på din hemsida genom att bli affiliate hos Loopia - Välj bland bl a dessa banners.Möjligheten att tjäna några extra slantar finns hos Loopia. Genom att hänvisa besökare till oss via banners, textannonser eller direktlänkar på din hemsida kan du få upp till 50% provision på beställningarna de genomför. Anslut dig till Loopias affiliateprogram på Tradedoubler och Double.net och låt pengarna rulla in.

Vi har precis lagt upp nya, fräscha textannonser och banners i en mängd olika storlekar. Våra banners lyfter bland annat fram vår populära One Click Installer, Loopia Sitebuilder och mycket annat skoj.

Så här gör du för att börja tjäna pengar på din hemsida:

För att bli affiliate registrerar du dig på Tradedoubler eller Double.net och ansöker sedan till Loopias affiliateprogram. Mer information om våra affiliateprogram hittar du här.

För generella frågor kring vårt affiliate-program är du välkommen att kontakta oss på support@loopia.se. Vid tekniska frågor hänvisar vi till Tradedoubler och Double.net.

Välkommen att välja och vraka bland våra nyheter!

Dela detta inlägg:

3 svar på “Tjäna stålar med Loopia: Bli affiliate!

 1. Hej Loopia,
  Jag har talat om att Loopia är min host på min indexsida och jag har lagt in en länk till Loopia på min aktuellt sida. Det som positiv feedback för Loopia. Jag undrar om Loopia uppskattar detta?
  Med vänlig hälsning
  Anders Osterlund

 2. Hej Anders,

  Vi är mycket tacksamma för detta. Om du önskar kan du ansluta dig till något av våra affiliateprogram, och på så vis få chans att tjäna lite pengar på de ordrar du genererar genom att rekommendera oss.

 3. Kan bara återkoppla att affiliate-programmet för loopia webbhotell fungerar bra, jag använder TD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss