Ställ in maxstorlek per e-postkonto och styrka på spam-filtrering

Migreringen av alla kunder till vår nya kraftfulla och mer flexibla e-postplattform pågår för fullt (se aktuell status på driftbloggen.se). Tillsammans med migreringen kommer också ett par trevliga nyheter i Loopia Kundzon. Om dina e-postkonton har migrerats har du redan nu tillgång till dessa funktioner:

1) Ange maxstorlek för enskilda e-postkonton

Alla e-postkonton i ditt Loopia-konto delar på det totala e-postutrymmet precis som tidigare. Nu har du dock möjlighet att begränsa storleken på enskilda e-postkonton om du vill. På så sätt kan du undvika att en enskild av dina e-postanvändare slukar upp hela utrymmet.

kvota

2) Justera styrka på SPAM-filtrering

Vi har utökat möjligheterna att ställa in SPAM-filtrering. Nu kan du med ett enkelt reglage justera styrkan på SPAM-filtreringen per e-postkonto.

spam-filter-level

…vi har många fler trevliga nyheter på gång för alla e-postanvändare. Bland annat kommer enskilda e-postanvändare själva kunna logga in och hantera inställningar som autosvar och anti-spam samt byta lösenord för sitt eget konto.

Dela detta inlägg:

2 tankar kring ”Ställ in maxstorlek per e-postkonto och styrka på spam-filtrering

  1. Pingback: Valet att logga in i gamla kundzonen tas bort | Loopia Blogg

  2. Johan Lagerqvist

    Kanon! Önskar dock ett globalt adressfilter per användare, så att jag inte ska behöva lägga in en viss domänadress i spamfiltret under x antal olika av mina egna mailadresser. Det är enormt tidsödande. Såvida det inte redan finns en funktion som jag missat?

    JL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.