Snart slut på billiga .SE-domäner

Billiga .SE-domäner säljer som svalkande glass en het sommar, det är en sak som är säker. Vi satte en maxgräns på 10 000 .se-domäner under den nuvarande kampanjperioden. Den gränsen har vi dock redan passerat för länge sedan och är nu uppe i över 14 000(!) sålda .SE-domäner. Därför kommer vi att runda av kampanjen.

Men självklart vill vi ge er en sista chans – till och med imorgon (fredag 15/10) kl 13:00 gäller kampanjpriset 10 kr för .SE-domäner – så passa på och beställ direkt.

…men häng inte läpp för det, det kommer ett nytt bra domänerbjudande imorgon 😉

Dela detta inlägg:

11 svar på “Snart slut på billiga .SE-domäner

 1. Dålig stil jag beställde idag kl 15.20. jag visste inte att kampanjen upphörde 13.00 i mitt mailerbjudande står det den siste oktober.

 2. Håller med Hans.

  Riktigt dåligt, i mitt erbjudande stod det 10 kr hela oktober ut och nu när jag ska beställa så kostar det 99 kr.

 3. Samma här! Jag tänkte beställa igår så stod det att den upphört. I mailerbjudandet står det till sista oktober. Riktigt dåligt tycker jag.

 4. Ja ni Loopia, tänkte nu beställa en se adress och även i mitt mail stod det till sista oktober.
  Det här var ju inte så trevligt. 🙁

 5. Står den sista oktober i mitt mail också. Dock har jag redan hunnit och ta del av erbjudandet 🙂

 6. Samma här, hade inte kommi till skott eftersom jag hade kollat vilket datum erbjudandet gick ut…och jag hade tänkt att slå till på domän och webbhotell à 10 kr..

 7. Håller med föregående! Känns lite surt då det blev lördag och jag fick tid att gå in och beställa och erbjudandet var slut. Hade också uppfattat det som det gällde hela oktober.

 8. Hej allihop.

  Det är alltid tråkigt att missa ett bra erbjudande. Dock har det i all kommunikation kring detta erbjudande (mail, blogginlägg, banners) även stått angivet att det gäller t o m 31 oktober eller max 10 000 .se-domännamn totalt.

  Vi sålde snabbt fler än 10 000 st men valde ändå att låta kampanjen fortgå till nästan 15 000 domännamn var sålda innan vi avslutade. Dessutom ville vi ge alla chansen som inte hunnit med genom att förvarna via bloggen, Twitter och Facebook en dag i förväg om att vi var på väg att avsluta kampanjen.

  Vi fortsätter dock med grymma jubileumspriser på domännamn. Just nu gäller 10 kr för .EU-domäner (till 30 november eller 5 000 domännamn totalt).

 9. Hej!

  Ja, det har stått utom allt tvivel att det inte bara funnits en datumgräns utan också en antalsbegränsning. Det gäller att läsa alla förbehåll, gott folk. I detta sammanhand såsom andra.

  Mvh,
  Johan, kund

 10. Verkar finnas en hel del icke läskunniga personer där ute. Ni borde ju istället hylla Loopia för att de sålde nästan 5000 domäner extra till det låga priset till skillnad ifrån andra webbhotell som drog in sina kampanjer i förtid eller hindrade folk från att beställa subventionerade eller gratisdomäner för att de inte hade tagit sig tid att räkna på vad detta skulle kosta att ha en sådan kampanj.
  Loopia var ju enda registraren som genomförde sin kampanj på ett korrekt sätt och som dessutom förlängde den med 150%.

 11. Läskunnig, men vad jag tycker man kunde gjort var att maila ut till sina kunder att kvoten var nådd. Det är ju inte svårare än att skicka ut kampanjen eller ett nyhetsbrev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss