Publiceringssystem med ett klick

För dig som snabbt och lätt vill få upp en hemsida som går att uppdatera och ändra utseendet på direkt i webbläsaren är WordPress ett mycket bra alternativ. Men även om WordPress blir ett mer komplett publiceringssystem för varje uppdatering som kommer så finns det fortfarande delar i det som gör att den mer avancerade användaren kanske föredrar ett mer utpräglat publiceringssystem – och där kommer Joomla in i bilden.

Joomla har blivit ett omåttligt populärt verktyg att bygga hemsidor med eftersom det är relativt enkelt att komma igång med, men nästan omöjligt att växa ur på grund av alla tillägg som finns att installera. Det finns också gott om färdiga utseenden (mallar) att välja mellan så att du slipper bygga en ny form från grunden.

Joomla har en bred publik och används världen över av allt från privatpersoner och små föreningar till stora företagswebbplatser.

Logga in i vår kundzon och välj “Domän och webb -> One click installer”, klicka sedan på “Installera” i Joomla-rutan, så är din hemsida på plats efter bara ett klick.

Vill du läsa mer om Joomla? Besök gärna vår Joomla-sida.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss