Nytt godis på våra Windows-servrar

I natt händer mycket smått och gott i vår Windows-miljö. Då kommer vår driftavdelning nämligen att göra följande uppgraderingar:

De stora nyheterna här är utan tvekan ASP.NET och AspJpeg.

Med ASP.NET 3.5 ingår bland annat ASP.NET AJAX direkt i systemet, liksom nya kontroller och bättre support för CSS, JavaScript och webbstandarder. Med AspJpeg 2.0 följer en hel rad nya funktioner såsom möjliget att producera GIF– och PNG-bilder, lägga till och ändra metadata (bl a Exif), bättre stöd för CMYK, bättre textfunktionalitet med antialiasing samt mycket, mycket mer.

Sist men inte minst erbjuder de två nya MySQL-connectorerna bättre stöd gentemot MySQL 5.0 samt ett flertal buggfixar. Härligt!

PS. För våra serbiska läsare kan vi dessutom meddela att förhandsbokningen av .rs-domäner nu är över och att Loopia Serbien från och med lunch idag tar emot riktiga beställningar – självklart till lägsta tänkbara pris. Skynda och fynda!

Uppdatering 2008-03-11: Alla uppgraderingar är nu genomförda och möjliga för samtliga kunder att nyttja.

Dela detta inlägg:

3 svar på “Nytt godis på våra Windows-servrar

  1. Och nu får man lite fel:
    [MySQL][ODBC 3.51 Driver]Can’t initialize character set 3Dutf8 (path: C:\mysql\\share\charsets\)

    =/

  2. Om du inte redan gjort det, hör mycket gärna av dig till vår supportavdelning (support@loopia.se eller 021-12 82 82) så ser vi till att undersöka problemet så skyndsamt som möjligt.

  3. Tack! AspJpeg 2.0 var verkligen en efterlängtad uppgradering! Woohoo! Det kliar redan i programmerarfingrarna… 🙂 Bra och kraftfulla serverkomponenter är vad som kännetecknar ett riktigt bra webbhotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss