Nya återförsäljar-zonen skarp

Tidigare i år chockerade vi världen genom att presentera nästa stora framsteg i mänsklighetens historia – Loopias nya återförsäljar-zon. Nu plockar vi bort beta-stämpeln och stänger ned den gamla zonen. Under beta-perioden har vi gjort ytterligare förbättringar och dessutom tryckt in ännu fler funktioner. Detta mycket tack vare våra otroligt engagerade återförsäljare som har gett oss grymt mycket bra feedback.

Den nya ÅF-zonen är ett otroligt gränssnitt som helt integrerad med kundzonen ser till att du som återförsäljare enkelt kan administrera både ditt eget och dina kunders konton från en och samma plats.

På ett nästan löjligt enkelt sätt lägger du upp nya domäner och tjänster eller installerar tredjerpartsprodukter som WordPress, Joomla, ZenCart och MediaWiki med vår One click installer – direkt i din kunds konto.

Dessutom får du en bra översikt över dina kunder och hanterar provisionsunderlag och fakturor på samma smidiga sätt. Vilket innebär att du kan ge kunderna bättre uppföljning och service.

Som grädde på moset lanserade vi för ett par veckor sedan även LoopiaAPI som gör det möjligt att komma åt mycket av den funktionalitet som finns återförsäljarzonen och kundzonen via ett xml-protokoll. Det innebär bland annat att du kan registrera och administrera domännamn samt hantera kunder och lägga upp webbhotellskonton med hjälp av egna script eller via din egen webbsida. För att sammanfatta det lite kort, du kan sälja våra tjänster på din hemsida helt enkelt

En mycket efterlängtad nyhet är att du också har möjlighet att ”äga” kunden genom att sätta dig själv som fakturamottagare för dina kunders konton.

Vi har också fixat så att åf-zonen finns på engelska, och för kunderna till vårt dotterbolag Loopia D.O.O även på serbiska.

Så, varför borde du bli återförsäljare?

Brukar folk fråga dig vart man borde registrera domännamn? Har du kunder som behöver någonstans att placera sina hemsidor? Planerar du kanske själv att sälja domäner och webbhotell?

Oavsett om du driver en webbyrå, jobbar som frilansande webbdesigner eller letar efter fantastiska produkter till din säljportfölj så passar du in i gänget. Det spelar ingen roll om du är ett stort företag eller en enskild firma, du har ett behov, vi har lösningen. Skicka in din ansökan direkt! Det enda lilla, men viktiga, kravet för att hänga med på nästa stora epok i mänsklighetens historia är att du har f-skatt. Det är självklart helt kostnadsfritt att vara återförsäljare.

Välkommen med din ansökan!

Det har aldrig varit enklare att vara återförsäljare för Loopia än nu.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss