Nu kan du visa upp att din hemsida hos Loopia är klimatpositiv!

Visste du att du inte bara gör dina besökare en tjänst, utan även planeten, när din hemsida är snabb? Internet står idag för samma grad av utsläpp som hela flygindustrin och en snabb hemsida på ett grönt webbhotell bidrar till att minska utsläppen genom att det bland annat går åt mindre energi för att läsa in hemsidan.

Som ett steg mot en mer hållbar webbhosting har vi valt att flytta in i världens första klimatpositiva datacenter. EcoDataCenter drivs till 100% av förnybar energi och överskottsvärmen används för uppvärmning eller torkning av biobränsle. Hur bra låter inte det?

Hämta ditt eget emblem och visa världen att din hemsida hostas grönt!

Nu kan du som har din hemsida på vår Unix- eller Boostplattform få ett alldeles eget ”Green Hosting” emblem från The Green Web Foundation, så att du kan visa upp för dina besökare att din hemsida bidrar till att minska internets miljöpåverkan.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet på loopia.se/hallbarhet!


Har du en hemsida som inte webbhostas grönt?

Flytta din hemsida till oss på Loopia och bidra till en mer klimatpositiv webbhosting. Just nu får du 50% rabatt på webbhotell första året, både bra för miljön och plånboken!

Dela detta inlägg:

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss