Motion och hälsa

Att jobba på webbhotell innebär att man mest hela tiden sitter framför en datorskärm med fingrarna flitigt knappande på ett tangentbord. Den enda riktiga motionen som erbjuds under kontorstid är det obligatoriska springandet fram och tillbaka till kaffeautomaten samt den eventuella promenaden till lunchstället runt hörnet när någon ”glömt” sin matlåda.

För att undvika att hela gänget förvandlas till soffpotatisar spelar vi innebandy varje vecka. Trots att detta givetvis är obligatoriskt så är närvaron sådär. För att locka till oss ytterligare deltagare ur arbetsstyrkan frestar vi härmed med tillfällig ära och berömmelse genom detta inlägg. Här ser ni nämligen de som alltid hänger på låset till gympahallen vid kvarterets lågstadieskola varje tisdagskväll kl 20:30.

 1. Magnus Eriksson, Support
  Håller trots sin höga ålder (och sitt ungdomliga utseende) full koll på bandybollen. Är en målmaskin av rang.
 2. Håkan Berggren, f.d. Loopian
  Grym som få på plan. Håller bandyn vid liv trots att han nu tillbringar sina dagar i huvudstaden.
 3. Fredrik Berglund, Marknad
  Springer mest runt och gör yviga gester och högljudda utrop närhelst nån annan gör mål.
 4. Emil Isberg, Support
  Underhåller oss andra med underliga skämt och förgyller tillvaron genom att vara den enda som använder sin Loopia-speltröja.
 5. Michael Wedin, ÅF
  Gör titt som tätt aggressiva framryckningar och orsakar skräck i båda lagen då en sammandrabbning oftast resulterar i att den som kommer i hans väg med lätt hand slutar i en ribbstol.
 6. Jimmie Eriksson, Kontorschef (the Boss)
  Före detta bandyinstruktör som numera mest lever på gamla meriter.
 7. Janne Lauding, f.d. Loopian
  Är en cirkusartist på plan. Gör trix med bandybollen som man inte trodde var möjliga. Resulterar dock ofta i att Janne trixar bort sig själv och bollen hamnar i det andra lagets händer. Är bror till Daniel Lauding.
 8. Daniel Lauding, f.d. Loopian
  Kaxig kille med hip-hop-kläder och skateboard. Behöver vi säga mer? Bara detta gör honom så grym. Är bror till Janne Lauding.

Trevlig helg!

Dela detta inlägg:

6 svar på “Motion och hälsa

 1. ”Janne Lauding, f.d. Loopian
  […] Är bror till Daniel Lauding.”

  ”Daniel Lauding, f.d. Loopian
  […] Är bror till Janne Lauding.”

  Nähä! 🙂 Eller försten, om Janne är bror till Daniel, så kan det hända att Daniel inte är bror till Janne. Inte visste jag att det kunde ligga till på det viset. =)

 2. Eric: Om man inte förutsätter att namnen ”Janne” och ”Daniel” är killnamn kan det hända att Janne är bror till Daniel medan Daniel kan vara syster till Janne 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss