Mobilanpassa din hemsida i Loopia Sitebuilder

Nu lanserar vi möjligheten att mobilanpassa din hemsida i Loopia Sitebuilder.

sitebuilder-nu-aven-mobil

Med tanke på det kraftigt ökande mobilsurfandet är det väldigt viktigt att du erbjuder dina besökare en bra upplevelse även via mobilen. Därför lanserar vi nu möjligheten att göra en mobilanpassad version av din hemsida genom att uppgradera till Loopia Sitebuilder XLarge.

Uppgradera nu direkt och…

 • Välj bland ett stort antal proffsigt utformade mobilanpassade mallar.
 • Återanvänd innehållet från din befintliga Loopia Sitebuilder-hemsida på mobilsidan.
 • Förhandsvisa mobilsidan i olika enheter och i stående eller liggande läge.
 • Publicera mobilsidan och gör den ökande skaran mobilbesökare nöjd!

Testa gratis nu direkt

 • Har du redan byggt en hemsida med Loopia Sitebuilder kan du logga in och bygga din mobilanpassade version direkt. När du är nöjd med resultatet och vill publicera mobilsidan uppgraderar du till Loopia Sitebuilder XLarge (149 kr/mån) med bara några klick. Logga in »
 • Är du inte Loopia-kund ännu kan du självklart testa Loopia Sitebuilder inklusive möjligheten att bygga mobilanpassade sidor helt utan kostnad. Testa här »

mobile-editor

Dela detta inlägg:

4 svar på “Mobilanpassa din hemsida i Loopia Sitebuilder

 1. Goda nyheter! Jag måste prova det här …
  Hur kör jag skyddade PHP-skript på mitt konto? Du måste aktivera ionCube Loader och de säger att det är väldigt lätt att göra så: http://www.ioncube.com/loaders.php
  Snälla hjälp med denna fråga

 2. Hej Fredrik,
  I dagsläget har vi inte stöd för IonCube Loader på våra webbservrar, men jag har noterat ditt intresse angående detta och skickar det vidare till våra tekniker.

 3. Hej!

  Det var ett par år sedan jag ställde samma fråga och fick samma svar. Finns det fler som är intresserade av att Loopias servrar stödjer IonCube Loader?

  Mvh
  Annika

 4. Hej Annika,

  Efterfrågan för det är relativt låg, men vi noterar alla önskemål och prioriterar sedan baserat på en mängd faktorer. I dagsläget kan vi tyvärr inte ge något besked om eller när stöd för IonCube Loader kommer att införas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss