Malin vann drömresan med sitt superhjälte-bidrag

Efter många timmar framför vår Youtube-kanal kan Loopia-juryn äntligen ta av sig hörlurarna och presentera vinnaren i vår radioreklamtävling – Malin Håkansson med sitt superhjälte-bidrag “Peter Parker”! Lyssna på bidraget nedan.


Vi ställde några frågor till Malin för att få veta mer om henne och samtidigt stilla vår nyfikenhet kring var, hur och när drömresan bär av.

Malin H1000
        Malin Håkansson vann en resa värd 50 000 kr!

Grattis till vinsten Malin! Hur känns det?
Tack!! Det känns som en salig röra av alla positiva ord i Svenska Akademins ordlista! Vinnarkänslan går nog inte att beskriva, utan måste upplevas. Kan varmt rekommenderas till alla! Tänker unna mig 10 minuters kaxighet över att ha vunnit för det fanns många bra bidrag i tävligen – allt från begåvade amatörer till proffsiga reklambyråer…

Hur kom du på idén till ”Peter Parker”?
Ett av Era önskemål på Loopia, var att radioreklamen skulle passa in med era övriga kampanjer – och där flödar det av hjältar i alla möjliga former! Så jag lekte med tanken att vart vänder sig Spindelmannen om han får slut på spindelväv att rädda världen med? SuperSupporten som kan erbjuda Loopias kvalitetsweb såklart!

Hur skapade du ditt bidrag?
Manuset skrev jag när jag satt och skumpade på bussen och sedan spelade jag in allt i min inspelningsstudio hemma. Peter Parker, som spelades av den amerikanske stand-up komikern Steven Karwoski, stod intryckt i min ljudisolerade garderob och såg ruskigt nöjd ut över att få vara Spindelmannen. Därefter spelade jag in lite melodi och bakgrundsljud och sedan fick producenten Tommi Mustajärvi finslipa ljudet på slutet. ”With a little help from my friends” är nog det bästa svaret!

Vad sysslar du med när du inte gör tävlingsbidrag till radioreklam-tävlingar?
Jag är frilansande mångsysslare med fokus på reklam. Arbetar till stor del hemifrån i min inspelningsstudio som speakerröst till radio & TV-reklam. Sjunger in mycket reklamjinglar, skriver musik, ljudlägger film, skriver fyndiga texter, illustrerar och hoppar in som statistmodell i reklamfilm ibland. Jag finns överallt men ingen vet att det är jag, passar mig perfekt! Just nu ska jag börja illustrera en bok som kostrådgivaren Anna Hallén har skrivit, det ska bli en kul resa!

…och slutligen – var, hur och när bär drömresan av?
Tokyo våren 2016 när körsbärsträden blommar!! Jag lovar att skicka ett vykort!

Vi tackar Malin och alla andra deltagare för era fantastiska bidrag. Det har varit otroligt kul att få ta del av er kreativa talang!


Du har väl inte missat att vi redan har startat en ny tävling där du kan vinna en 13” MacBook Air genom att skriva en rolig reklamtext för Loopia? Läs mer och tävla här »

15y_text_mail_copy

Dela detta inlägg:

3 svar på “Malin vann drömresan med sitt superhjälte-bidrag

 1. Grattis Malin! En välförtjänt vinst av en mycket kreativ och hårt arbetande person. Efter allt arbete du har gjort för mig med lysande resultat blev jag ej överraskad att du vinner denna tävling! Fortsatt lycka till dig i reklambranschen! / Denice Rydenfors, Designer

 2. Malin Kaahn!! GRATTIS till vinsten!
  Fantastiskt kul att du satte vinsten och det med nördhumor, vi vill ha meeeer sådant 😉

  Alla på kontoret hälsar o grattar (du fick applåder)!
  – Petter & co.

 3. Denice, Petter och hela kontoret!
  Jag Tackar och Bockar för grattisar och applåder !!
  Tills vi ses vid ritbordet och i studiobåset, ha en riktigt go sommar!

  /Malin Khaan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss