LoopiaAPI: Efterlängtad testmiljö och nya funktioner

logo_APIMed vårt populära LoopiaAPI kan du integrera våra tjänster med ditt system, din sajt eller din app. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan hitta på.

Nu har det grymma API:t uppgraderats med en gäng nya funktioner och dessutom en testmiljö så du kan utveckla utan att göra det i skarpt läge.

Utveckla mot vår testmiljö

Använd vår testservern när du utvecklar för att provköra din kod utan att riskera att domännamn registreras eller andra förändringar och beställningar sker på riktigt. Mer information om testservern finns på loopia.se/api/test.

Dokumentation för alla nya funktioner

Utöver testmiljön finns även ett antal nya funktioner som bland annat låter dig flytta domännamn till Loopia och byta namnservrar. Är du återförsäljare kan du dessutom hålla koll på orderstatus på nya kontobeställningar.

Dokumentation för de nya funktionerna:

Lycka till med kodknackandet, och tveka inte på att höra av dig till oss om du har några åsikter eller önskar ytterligare funktioner – LoopiaAPI är i ständig utveckling.

Dela detta inlägg:

2 svar på “LoopiaAPI: Efterlängtad testmiljö och nya funktioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss