Johan vann jätte-TVn med sin muskel-bild

Igår kunde vi avslöja de tio finalisterna i vår reklambildstävling, och idag kan vi presentera den lyckliga vinnaren – Johan Grundin med sitt muskliga VPS-bidrag.

Johan var en av de som skickade in flera bidrag till tävlingen, och han hade faktiskt flera bidrag bland finalisterna. Vi har snackat lite med Johan både för att få veta mer om honom som person, men framför allt hur han ska få plats med TVn:

johan_grundin_vinnande_bidrag
Johan Grundin med det vinnande bidraget.

Grattis till vinsten Johan! Hur känns det?

Superglad just nu. Fantastiskt roligt att ni gillade bidraget! Känner mig faktiskt lite stolt att vinna bland alla dessa bidrag som ni fått in.

Du skickade in flera bidrag. Hur kom du på idéerna till dina bidrag och hur skapade du dem?

Ja, blev ”några” bidrag… och var alla idéerna kommer ifrån vet jag inte riktigt. Min hjärna är alltid överfull av idéer och ibland, eller rätt ofta, väller de bara ut… ungefär så blev det med den här tävlingen.

Älskar när jag kan använda mina idéerna till mina uppdrag eller som i detta fall till att vinna en gigantisk TV. Själva skapandet sker i främst huvudet sen oftast direkt i Adobe Illustrator och/eller Photoshop.

Vad sysslar du med när du inte gör tävlingsbidrag till TV-tävlingar?

Jag jobbar som grafisk designer och AD på en kommunikationsbyrå som heter Next Step Media. Jag tar fram idéer och skapar design utifrån våra kunders önskemål till såväl webb och tryck som digitalt… Så man kan nästan säga att jag gör den här typen av ”tävlingsbidrag” hela dagarna.

Vad kommer du att kolla mest på på din nya jätte-TV?

Hm… Games Of Thrones har ju premiär om några dagar så chansen är stor att det blir några sådana avsnitt och det kanske blir några avsnitt av Vikings också. Misstänker dock att kidsen kommer bli skapligt glada och lägga beslag på fjärrkontrollen rätt snabbt, så jag kommer nog ”tvingas” se Let´s Dance och Gladiatorerna också som just nu är deras favoritprogram på helgerna.

…och slutligen den 75 tum stora frågan? Var kommer du att få plats med TVn?

Det lustiga är att jag tror den passar perfekt på väggen där jag har TVn idag. Jag har haft projektorer som TV i herrans massa år… den nuvarande den börjar bli lite till åren och dessutom är det dags för lampbyte. Så nya TVn blir ungefär lika stor som dagens bild fast rätt mycket bättre och skarpare bild skulle jag tro.

(Johan har lovat oss en bild när TVn är på plats hemma i vardagsrummet, så håll utkik i våra sociala medier och bered er på att känna djup storbildsavundsjuka).

Vi tackar Johan och alla andra för alla riktigt grymma bidrag, det har varit otroligt roligt att se er kreativitet flöda fritt.

Du har väl inte missat att vi redan har startat en ny tävling där du kan vinna en resa värd 50 000 kr genom göra en rolig radioreklam eller jingel för Loopia? Läs mer och tävla på www.loopia.se/tavling.

15y_travel_blogg

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss