I helgen flyttar vi till nya lokaler

Sveriges största webbhotell Loopia fortsätter att växa så det knakar, och vi behöver därför mer utrymme för att få plats med alla medarbetare. Därför går flyttlasset till våra nya betydligt större lokaler på åttonde våningen med utsikt över centrala Västerås nu i helgen.

Flytten är självklart inget som ni kunder ska märka av, och vår support kommer att ha sina vanliga öppettider även under hela helgen.

Den stora skillnaden för er är (förutom att ni ni får skriva en annan adress på kuvertet om ni vill skicka post utan ett “e” framför) att vi får utrymme för fler grymma medarbetare som kan fortsätta utveckla våra tjänster och hjälpa er om ni kör fast.

Kolla gärna in våra renoverings- och monteringsbilder från de nya lokalerna.


Vår nya adress som gäller från och med måndag är:

Loopia AB
Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås

Är du sugen på att jobba tillsammans med vårt grymma gäng och fortsätta driva Internet-Sverige framåt på Sveriges största webbhotell? Kontakta oss på jobb2013@loopia.se med dina meriter och en kort presentation så kanske vi kan ses på vårt nya kontor i framtiden ;).

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss