Hej och tack, Stockholm!

Om knappa 20 minuter stänger dörrarna till Eget Företag-mässan i Älvsjö. Då tar våra vänner i monter C02:39 sitt pick och pack och styr kosan hem mot Västerås. Efter en workshop, en konferens, en mässa, sex hållda presentationer, flera hundra åhörare, sju resor fram och tillbaka från Stockholm, 200 körda mil, 50 kg uppätet godis och minglande och snackande, fotande och bloggande, pratande och diskuterande, är nu aktiviteterna utanför kontoret här i Västerås över för den här veckan. Imorgon fredag är det åter full uppsättning personal här i Kopparlunden och dags att beta av alla vardagssysslor inför helgen.

Vi vill med detta lilla blogginlägg tacka alla som besökt och pratat med oss i Älvsjö och de som lyssnat och diskuterat med oss på Folkets Hus och på Norra Latin i Stockholm City. Vi vill även passa på att tacka .SE för några mycket givande Internetdagar.

Vi ses nästa år igen!

Nedan följer några bilder från Lars-Görans seminarium om domänstrategier för nyföretagare på Eget Företag-mässan tidigare idag.

Bild 1 – Inför anstormingen av åhörare.

Bild 2 – Vad kan man göra med ett domännamn?

Bild 3 – Hur kan ett bra domännamn se ut och vad bör man tänka på när man väljer ett?

Bild 4 – Det var det.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss