Glädjeskutt – nu lanserar vi MS SQL 2012

Nu kan du som föredrar MS SQL framför andra databaslösningar resa dig ur skrivbordsstolen och ta ett litet glädjeskutt*. Idag har vi nämligen glädjen att börja leverera en mycket efterlängtad tjänst i våra webbhotellspaket – alldeles nya och fräscha MS SQL 2012.

Från och med idag skickar vi med en (1) MS SQL-databas i Företagspaketet och fem (5) st i Företagspaketet Plus. Alla befintliga kunders konton har självklart redan uppdaterats med detta.

För att skapa en MS SQL-databas loggar du in i Loopia Kundzon och väljer “Kontoinställningar -> MS SQL”. Där konfigurerar du sedan databasen och skapar de användare med de rättigheter du behöver.

Behöver du fler databaser än de som ingår kan du köpa till det direkt i kundzonen (även till Privatpaketet) för endast 39 kr/mån (inkl moms).

* Om du gör detta får du gärna filma det, lägga upp det på Youtube och posta en länk här i kommentarerna ;).

 

Dela detta inlägg:

10 svar på “Glädjeskutt – nu lanserar vi MS SQL 2012

 1. Roligt att höra Andreas. Vi har mycket annat trevligt på gång under året, så håll ögonen öppna här på bloggen och i våra övriga kanaler som Twitter, Facebook och Google+.

 2. Det var ju bra.
  Kunde man bara få lite tips om hur man loggar in sig mot databasen också så vore det perfekt.

 3. Hej Ulf,

  Vi arbetar på guider för detta till vår kunskapsdatabas. Tills dess att detta finns på plats är du välkommen att kontakta support@loopia.se eller slå en signal så hjälper vi dig.

 4. Mycket trevligt beslut. Faktiskt en av sakerna som gjort att jag inte kunnat välja er fullt ut i alla lägen. =)

 5. Hej Jonas,
  I dagsläget har vi inte stöd för .NET 4.0 och MVC3 som krävs av Umbraco. Detta är dock något som vi ser över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss