Fredagspizza

All work and no play makes Jack a dull boy.

Loopianer arbetar hårt och mycket. Vissa av oss skulle sannolikt få diagnosen arbetsnarkoman om en fullskalig undersökning inleddes. För att det hela inte ska gå överstyr introducerade därför ledningen för något år sedan konceptet fredagspizza. Konceptet innebär att de anställda, med jämna mellanrum, avsätter en fredagskväll för obligatoriskt samkväm här på kontoret med glatt humör och pizza i stora lass.

På dessa sammankomster tillåter vi oss att ohämmat dra mängder med dåliga ordvitsar, ägna oss åt lite väl mycket IT-”humor”, plundra Loopia-kylen på allt dess härliga innehåll och kladda ned fikarumsgolvet med pizzakanter och tomatsås. Det är helt enkelt fredagar man längtar efter.

Och ikväll är en sådan kväll.

Vi avslutar således denna bloggvecka redan nu och hoppas er fredagskväll blir lika härlig som vår. När pizzan är slut kommer vi givetvis smita ut i Västerås-natten och göra staden osäker. Är ni i trakten är ni varmt välkomna att dela den med oss.

Trevlig helg!

Dela detta inlägg:

3 svar på “Fredagspizza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss