Flytta din blogg till oss, det är galet enkelt

Idag har var och varannan människa en egen blogg och det finns väldigt många olika leverantörer av bloggplattformar. Alla har de sina egenheter men efter ett tag brukar man tröttna. Det kan bero på att du i vissa fall blir tvingad att visa reklam, eller att du helt enkelt blir låst designmässigt till mallar med ett visst utseende och du kanske känner att du vill vara lite mera unik och sticka ut från mängden.

Så varför inte ta chansen att skaffa en egen helt obegränsad blogg på ett riktigt webbhotell? Du behöver inte ens börja om från början utan du får med dig dina poster och i många fall även bilder utan minsta besvär.

En av de största bloggtjänsterna i Sverige är blogger.com och wordpress.com. De fungerar olika, men det går ändå utmärkt att migrera din blogg från dem – antingen via WordPress egna importverktyg eller via externa verktyg. Vi har sammanställt två guider för hur du fixar en flytt av din blogg från dessa tjänster. Läs guiderna här.

 

Fördelar med att flytta din blogg till en egen WordPress-installation

Att flytta din blogg innebär att du får total kontroll över den och därför lättare kan anpassa den till att sticka ut från mängden, både utseendemässigt och funktionsmässigt. Här är några av fördelarna med att flytta bloggen från wordpress.com till en egen WordPress-installation hos oss:

  • Möjlighet till helt egna teman (utseenden), och även tusentals färdiga teman som du kan installera med bara ett par klick.
  • Du kan fritt bygga ut din blogg med olika tillägg som förbättrar funktionalitet och säkerhet.
  • Du bestämmer om och när reklam ska visas på din sida och intäkterna går till dig.

Så, välkommen som bloggare hos Loopia, vad väntar du på!?

Dela detta inlägg:

8 svar på “Flytta din blogg till oss, det är galet enkelt

  1. Hej Annika! Guiderna har tyvärr passerat sitt bäst före-datum, men vi kikar på att uppdatera dem. Tveka inte att kontakta vår support på support@loopia.se så länge, de hjälper gärna till att besvara de frågor och funderingar du har om att flytta din blogg till oss på Loopia.

  2. Hej. Jag vill gärna flytta min domän tbarbrosblogg.se Hur gör jag? Ett företag har tydligen stoppat den.
    HAR fått förslag men det har inte fungerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss