En återblick på historiens första återförsäljardag

Webbnörden delades ut för "Årets återförsäljare" och "Årets nykomling"

Loopia har haft återförsäljare väldigt länge, hela tio år i år för att vara exakt och under alla år som gått har de bidragit mycket till vår framgång och hjälpt oss att bli ett bättre webbhotell. Så lagom till det här episka tioårsjubileet bestämde vi oss att bjuda in till historiens första återförsäljardag, ett nytt steg i relationen till våra återförsäljare.

Vi skaffade ett par riktigt intressanta föreläsare och bjöd in till fest på nybyggda Waterfront Congress Center i Stockholm. Det blev en trevlig dag som vi hade valt att mjukstarta såhär första året och erbjöd begränsat med platser. På tio år har vi hunnit locka till oss tusentals återförsäljare och vi vill hinna med att få kläm på det hela innan vi slår på stort och bjuder in alla.

Men kul var det, med spännande info från Google, mängder med säljtricks från säljproffset Damo Sundvall, heta diskussioner om vart vi ska ta vår utveckling och så några hemliga avslöjanden från vår sida och vad vi har på gång. Dagen avslutades som pricken över i med en fantastiskt god lunch i Waterfronts egna restaurang.

Det här var även första gången som vi delade ut vårt alldeles egna, helt unika pris Webbnörden. I år hade vi två vinnare som fick ta emot webbnörden, årets återförsäljare Dotware och årets nykomling Next Step Media. Förutom en snygg, designad Loopiastatyett fick vinnarna även diplom och presentkort. Tyvärr hade vi bara en av vinnarna på plats då årets nykomling tyvärr inte kunde komma.

Jag vill tacka alla fantastiska återförsäljare som kom i år och hjälpte till att göra ÅF-dagen ännu bättre. Nu blickar vi fram emot nästa år och har redan massvis med spännande överraskningar planerade tills dess. Missade du årets ÅF-dag, se då till att förbereda dig för 2012, för den vill du inte missa. Tycker du att att allt det här låter spännande men är inte återförsäljare idag? Anmäl dig då här, vi kräver bara att du har F-skatt. Håll nu ögon och öron öppna under året för info om nästa års ÅF-dag!


Fredrik på Dotware, just då en intet ont anande vinnare av årets återförsäljare 2011


Frukoststund och mingel


Gustav Radell på Google höll en intressant föreläsning om vår digitala värld


Här ser vi Damo Sundvall, säljproffs extraordinär redo att påbörja sin presentationUnder Damos presentation blev det heta samtal om försäljning när han anordnade så kallade bikupor


Michael presenterar årets webbnördar


Vår kontorschef Jimmie tar ut segern i förskott och tycker att han borde vinna


Carina och Fredrik på Dotware AB, årets återförsäljare tar glatt emot sitt pris

Se ännu fler bilder från ÅF-dagen på vår Facebook-sida

Dela detta inlägg:

2 svar på “En återblick på historiens första återförsäljardag

  1. Tack för en trevlig och lärorik dag och en fantastisk lunch. Det var verkligen kul att få ett ansikte på flera av er. Det här borde ni göra varje år!

  2. Tack själv Gunilla, tack för att du kom och bidrog till att göra vår första ÅF-dag till verklighet. Håll ögonen öppna nu inför ÅF-dagen 2012, vi har ännu fler roliga och spännande planer för den så det vill du inte missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss