Ekorren Kurt på prispallen!

Igår vid midnatt avslutades så vår succé till bildtävling. När rösterna nu räknats visar det sig att den överlägsna vinnaren, med hela 1 036 röster, är ekorren Kurts stolta husse Ulf Hedlund.

Genom Ulfs försorg var Kurt tidigt ute i tävlingen med en bild på sig själv. Som nionde bidrag har Kurt hela tiden legat bra till och haft folket på sin sida under hela tävlingen.

Fluffig svans, charm och glimten i ögat visade sig vara ett vinnande koncept. Nu kan Ulf fortsätta hjälpa Kurt med sin blogg på kurtcam.se som nybliven ägare till vår läckra Asus Eee PC som vi nu kommer lägga på posten med destination Bandhagen. 

Ett stort grattis till Kurt och Ulf från alla oss på Loopia!

Som en liten bonus skickar vi även en sprillans ny, Loopia-röd, Nikon Coolpix S210 till Cajsa Stenberg i Sollentuna som med sitt fågelfoto hade det bidrag som näst efter Kurt fick flest kommentarer. Ett stort grattis även till henne!

Fusk och sånt

Under tävlingens gång var det ett gäng bidrag som fuskades till en bättre placering genom felaktiga röster.

Eftersom vi på Loopia gillar det här med webben så kommer vår utvecklingsansvarige Jimmy Bergman att under dagarna som kommer presentera svagheterna med vår tävlingssajt (det är ju trots allt bara jag, en simpel marknadskille, som knåpat ihop den), hur fusken genomfördes, och framför allt, hur man på mycket mer sofistikerade sätt kan fuska till sig en laptop. *

Detta är alltså ett gyllene tillfälle för alla hemsidesmakare att kontrollera att ens hemsidor står emot de allra vanligaste ”attackerna”.

* Jaja, lugna sig… 😉 Vi uppmuntrar självklart inte till fusk, men vi tycker det är viktigt att man känner till vanliga svagheter och hur man kan undvika dem.

Tack

Slutligen vill vi tacka alla som besökt vår tävlingssajt, deltagit med foton, röstat och kommenterat. Det har varit hur kul som helst att följa detta!

Dela detta inlägg:

3 svar på “Ekorren Kurt på prispallen!

  1. Kul att ni delade ut ett bonuspris och det var helt klart rätt person som fick det.

  2. Hejsan.

    Vill tacka för Kameran jag fick igår, tack även för det lilla extra ni hade stoppat med i paketet. Jag är jätteglad. =)

  3. Kurt är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss