Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Vi skulle gärna ta oss an uppdraget, men eftersom vårt kunnande är starkast inom webb-hosting snarare än sjukvård publicerar vi istället detta blogginlägg. Då vaccinerar vi nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

Foto: © UNICEF/Asselin

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

 1. Hej!

  Jag förstår att det är all välmening från er sida, men tyvärr finns det en baksida med dessa vaccineringar. I Sverige har 5,3 miljoner svenskar sannolikt skadats immunologiskt och neurologiskt av Pandemrix ett overksamt och skadligt vaccin. De barn och ungdomar som fick narkolepsi är bara toppen av ett isberg. I Afrika massvaccineras barn och i de fattiga länderna finns ingen medicinsk vård att få för de som skadas av vaccin.

  Merck som ligger bakom tex vaccinet Gardasil fick nyligen böta totalt knappt en miljard dollar i USA för illegal marknadsföring. Det är bara ett i raden av domstolsbeslut som tagits mot läkemedelsbolagens illegala marknadsföringsmetoder av skadliga läkemedel.

  Ref: http://wp.me/p17M3t-45B

  Ref: http://wp.me/p17M3t-4aF

  I Sverige är locket helt på när det gäller dessa skadeståndsprocesser och därför är medvetenheten om vaccinens skadliga biverkningar knappt kända.

  De skadliga med vaccin är inte nödvändigtvis de avdödade smittämnena som tänks skapa immunitet utan tillsatserna och föroreningarna i vaccinen.

  Läs mer på http://vaccin.me/

  Torbjörn S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss