Beta-testa vår nya grymma .NET-plattform

Nu har vi glädjande nyheter för dig som känner dig hemma i Microsoft-miljö när du utvecklar sajter. Vi har nämligen precis börjat beta-testa vår nya grymma .NET-plattform, och vi vill självklart att du också ska få chansen att testa redan nu om du vill.

Än så länge kan du inte själv välja att flytta en domän till .NET-plattformen i Loopia Kundzon men skicka ett mail till support@loopia.se med kundnummer samt vilken av dina domäner du vill använda så fixar vi det åt dig. Glöm inte heller att ange vilken version du önskar, du kan välja mellan följande:

  • .NET Framework 3.5 (32 bit)
  • .NET Framework 4.5 (32 bit)
  • .NET Framework 3.5 (64 bit)
  • .NET Framework 4.5 (64 bit)

För den som hänger i Bill Gates-lägret passar självklart vår nya .NET-plattform som handen i handsken med de MS SQL-databaser som ingår i våra företagspaket (självklart kan du även komplettera ditt privatpaket med MS SQL-databaser om du önskar).

Testa nu direkt, och låt oss veta vad du tycker.

Observera att eftersom .NET-plattformen fortfarande är i beta så bör du inte lägga dina mest affärskritiska sajter eller system där. Vi återkommer med mer information när det är dags att plocka bort beta-stämpeln och ge er möjlighet att välja plattformen själva direkt från kundzonen.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss