Barnsligt enkelt att fixa hemsida och e-post hos Loopia

Med Loopia Sitebuilder och vår smidiga steg-för-steg-guide i Loopia Kundzon är det superenkelt att fixa både hemsida och e-postadresser – helt utan förkunskaper.

Vi vågar påstå att det är så enkelt att en femåring* klarar det utan problem…


* Som femåring kan du dock inte bli kund till Loopia, utan du får be mamma och pappa att låta dig bygga en hemsida i deras konto. Men det är ju lugnt eftersom det inte finns någon begränsning för hur många hemsidor de kan ha i sitt konto så länge det finns utrymme.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Barnsligt enkelt att fixa hemsida och e-post hos Loopia

 1. Hemsida är i n t e samma sak som webbplats.
  Stor skillnad, helt olika saker. Jfr även början på ordet Sitebuilder..
  Site betyder inte sida – och web betyder inte hem…
  Nät/webbplats/sajt, ok?
  Omg/wtf.
  😯

 2. Hej Jan.

  Tack för din feedback.

  Vi är väl medvetna om att att ordet hemsida inte är helt korrekt, men har ändå valt att använda ordet av det skälet att det är det uttryck flest människor använder.

  Det är självklart viktigt för oss att så många besökare som möjligt ska förstå begreppen vi använder, och att potentiella kunder ska hitta oss när de söker på sökmotorer. De undersökningar vi genomfört på sökresultat visar att ordet ”hemsida” är det som används oftast för att hitta våra typer av tjänster.

  Med andra ord behöver vi rankas högt på ordet ”hemsida” på t ex Google, och för att göra det behöver vi själva använda det i våra texter på vår webbplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss