Återställ din webbsida i vår tidsmaskin

För Loopia är det otroligt viktigt att du som kund ska känna dig trygg – därför kör vi självklart backup på allt ditt material, och vi gör det ofta. Oavsett om det gäller webbsidor, dns-inställningar, e-post eller databaser.

Vi är grymt nöjda med att vi idag tar det hela ett rejält steg längre. Som första aktör i branschen gör vi det möjligt för dig att själv, på ett löjligt enkelt sätt, återställa dessa backuper – och med löjligt enkelt menar vi ett knapptryck.

På den nya backupsidan i vår kundzon listas en mängd tidpunkter och klickar du på ”Återställ” intill en sådan punkt så hoppar din sajt magiskt tillbaka i tiden. Var det fel tidpunkt? Inga problem, välj en annan… som att resa i tiden helt enkelt.

Till att börja med kan du återställa webbmaterial och dns-inställningar i vår tidsmaskin. Men precis som tidigare hjälper vi snabbt till att återställa även e-post och databaser, nu kan du dessutom begära återställningen enklare via ett formulär på backup-sidan.

Trots att vi är först ut så känns det redan helt naturligt att det är så här det ska vara. Självklart ska du ha full kontroll över dina egna backuper, självklart ska du kunna återställa dem direkt när du själv behöver det – oavsett tid på dygnet.

Dela detta inlägg:

4 svar på “Återställ din webbsida i vår tidsmaskin

  1. Som alltid – helt sanslöst grymt.

    I tidsmaskinen hittade jag gamla domännamn jag helt och hållet glömt bort att jag en gång haft. Kanske dags att återigen väcka gamla webbprojekt till liv? 🙂

    Bra jobbat killar och tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss