Återblick på 2013 och framtidskoll inför 2014

Vi har nu lämnat ett otroligt händelserikt 2013 bakom oss. Några av alla grymma saker som skett under året kan du läsa om nedan. Dessutom kan vi utlova många roliga och nyttiga nyheter för er kunder under 2014. Följ oss på Facebook, Twitter eller Google+ så riskerar du inte att missa något :).

Era sajter har blivit ruggigt mycket snabbare

Genom att investera i ett sprillans nytt och toppmodernt lagringssystem samt göra en mängd optimeringar så ökade vi hastigheten på era sajter rejält.

Loopia SuperSupport – bästa IT-supporten i Sverige

need-help_seAtt erbjuda en kunnig och hjälpsam support har alltid varit viktigt för Loopia. Under 2013 spände vi musklerna ytterligare och introducerade Loopia SuperSupport med nyheter som support via chatt, sociala medier och callback direkt från vår webb.

Sveriges bästa IT-support

Dessutom kunde vi senare under året, som bevis på att vi lever upp till konceptet SuperSupport, stolta och glada ta emot titeln “Årets Servicedesk 2013” när IT-support i fokus delade ut priset för Sveriges bästa IT-support.

arets_helpdesk2013

Det här är Loopia SuperSupport:

 • Sveriges bästa IT-support
 • Personlig hjälp av kunnig support-personal
 • Öppet alla dagar året runt (vardagar 07-22, helger 11-15)
 • Nå våra hjältar via telefon, e-post, chatt, Facebook, Twitter och webb
 • Kostnadsfritt för alla Loopia-kunder

Fyra rafflande avsnitt av serien om Loopia SuperSupport

I samband med lanseringen av Loopia SuperSupport släppte vi även fyra spännande och intrigfyllda filmer där vi driver med oss själva och vardagen på supporten. Har du missat filmerna kan du se dem nedan. Vi utlovar action, humor, superkrafter och en liten men avgörande kärlekshistoria.

Enklare än någonsin att starta webbutik

I mitten av 2013 hade vi glädjen att lansera ett superenkelt sätt att starta en webbutik tillsammans med Tictail. Genom bara några klick i Loopia kundzon så skapas din webbutik och ditt domännamn kopplas till butiken (så länge du är Loopia-kund ingår Tictails domänapp utan extra kostnad).

Tictail är det enklaste och snabbaste sättet att starta en snygg webbutik, och dessutom ingår det i webbhotellskostnaden!

Våra tjänster funkar lika bra i mobilen och surfplattan

I början av 2013 lanserade vi nya Loopia.se med responsiv webbdesign, vilket innebär att sajten fungerar lika bra oavsett vilken enhet du använder när du besöker den. Och i slutet av 2013 släppte vi vår öppna beta-version av Loopia Kundzon i responsiv version. Har du inte provat än? Läs mer och logga in och testa direkt

responsive_cz_devices

…och mycket, mycket mer

Självklart har det hänt mycket mer under året också, vi har t ex lanserat ett toppmodern .NET-plattform, fixat testmiljö och en mängd nya funktioner i LoopiaAPI, fräschat upp vår webbmail och börjat erbjuda våra kunder riktigt bra priser på prisbelönta antivirus- och säkerhetssystem från F-Secure.

Vi har också utsett årets bästa svenska webbprojekt i Webbkomet för tredje året i rad. I år blev vinnaren Tink, en smart app som hjälper dig att automatiskt få översikt över din privatekonomi.

Vad händer 2014?

Vi har massor med planer för 2014, många av dem är vi än så länge lite hemlighetsfulla med men vi kommer bland annat…

 • Lansera LoopiaVPS för dig som vill uppgradera till en isolerad miljö och större frihet för dina webbtjänster.
 • Finputsa på nya kundzonen och plocka bort beta-stämpeln.
 • Införa många nya funktioner i nya kundzonen.
 • Ny version av Loopia ÅF-zon och många andra nyheter för återförsäljare.
 • Loopia Sitebuilder kommer att ändra skepnad för att bli mer lättarbetad. Dessutom kommer alla mallar att vara responsiva så din sajt funkar lika bra i mobilen och surfplattan som på datorn.
 • Starta fler intressanta samarbeten som ger er kunder bra priser och förmåner även på tjänster utanför Loopia.

…och många andra spännande nyheter. Följ oss på Facebook, Twitter eller Google+ så riskerar du inte att missa något.

Vi på Loopia önskar er alla ett fantastiskt 2014!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss