Är din blogg värd en iPod?

Vi på Loopia älskar er bloggare och allt ni gör för Internet. Därför vill vi lyfta fram ett antal schyssta bloggar från er kunder och belöna några av dessa med en iPod Nano (Loopia-röda såklart, både för att det är snyggt och för att stödja kampen mot Aids i Afrika).

Tävlingen håller på fram till 10:e juli, så anmäl din blogg direkt så har du chansen att få en iPod att ta med dig till stranden i sommar.

Så här anmäler du din blogg

För att anmäla dig behöver du bara skriva ett inlägg på din blogg (den du vill anmäla alltså ;-)) med en länk till det här blogginlägget (tävlingen). Vi får då automatiskt en pingback som gör att vi kan se alla deltagare. Lycka till!

Följ oss gärna på Facebook eller Twitter så får du snabbt reda på vilka som får en iPod.

För att delta i tävlingen måste du vara kund till Loopia (webbhotell eller domännamn) och anmälan dig senast 10:e juli genom att länka till inlägget från din blogg enligt ovan.

Dela detta inlägg:

105 svar på “Är din blogg värd en iPod?

 1. Klart vi i High Heels borde vinna den röda fina iPoden! Inte bara för att den är röd (och vi älskar rött), utan för att vi vill hjälpa till att uppmärksamma (RED) och deras kamp mot Aids.

 2. En iPod hade suttit alldeles utmärkt inför vårt stora Thailandsäventyr som väntar om drygt 2 månader. 5 månader UTAN en iPod är inte lika roligt som 5 månader MED en iPod. Tycker absolut att både jag och min blogg är värd en fin, fin röd iPod – dessutom stödjer vi ju kampen mot AIDS i Afrika.

 3. Jag tycker att min blogg är värd en iPod så jag tävlar om en iPod på Loopia.se Den skulle vara en fantastisk ingrediens i mitt nya projekt som jag berättar om imorgon och för att stänga ute ljudet av Nellie som ibland blir så högt att öronen fladdrar.

 4. Jag glömde! Glöm inte klicka på ”info” ovanför bilderna för att läsa lite mer om bilden (för att få till lite mer av bloggkänslan), klicka på gilla-knapp och dela vidare. Man kan skriva en kommentar också.

 5. Pingback: jarleen » Loopia
 6. Jag ska länka till ert blogginlägg från min blogg. Bloggen är till för alla som tränar med sina funktionshindrade barn och för att skänka litet hopp och glädje att det faktiskt finns utvecklingsmöjligheter även för dessa barn.

  Tack för mig
  Anna

 7. Dagens Shoe handlar om skor, skons anatomi och skodesign. För inom många av oss bor en skofetischist som gärna, ofta och mycket njuter av en ”god sko” 🙂
  Är din blogg värd en Ipod? Så heter Tävlingen på Loopia som jag nu anmält mig till. Loopia väljer dessutom att stödja kampen mot AIDS i Afrika.
  Det gillar jag! Att stödja både närr och fjärran.
  Vad tycker ni? Är min blogg värd det ?:-)

 8. jag tycker min blogg är värd en ipod för att den senaste månaden har den fått 6000 Likes på Facebook och 900 follows på twitter tillsammans med över 4000 visits per dag.

 9. Jag tycker att min blogg är värd en ipod för att trots att den inte har många besökare är alla besöker nöjda och många lämnar komentarer där de säger så. Designen är också väldigt passande och materialet är 100% gjort av mig.

 10. Pingback: Ipod
 11. Min sida är HISTORSK, baksidan på ett gamalt vykort talar många gånger omhur det var och framsidan hur det såg ut. Det kommer mycket mer än vad det är nu.
  Är värd en sån fin VINST…..

 12. Mitt webbhotell har fått för sig att ge mig en iPod. Ja, eller de kallar det för en tävling, men jag känner mig rätt säker på att få paket av dem snart.

  Tävlingen är nämligen en uppvisning i vilken fantastisk blogg man har. Nu är ju min usel i sin design, då den kör på standardinställning 1 a. Men den är ju unik i sitt innehåll, så jag räknar med en ny iPod snart. Den ska Sara få, eftersom hennes mp3-spelare gick sönder nyss.

 13. Jag tycker absolut att MIN blogg är värd en IPOD…:)) Så jag länkar och längtar…
  Kram/Annelie

 14. Jag vill absolut vara med och tycker att min blogg är värd en ipod..:)) Jag har länkat hit och eftersom mitt förra inlägg verkar ha försvunnit så fösöker jag igen…

 15. Snart hundratusen besökare på 3 månader, men bara några futtiga lappar i reklamintäkter… En bloggares armod…vad ska jag nu ge till min mor och mina barn i julklapp? Kanske en iPod? 🙂

 16. Pingback: Loopia | MaxG
 17. Pingback: Värd en ipod? |
 18. kan ni inte ha någon mer utlottning på domän eller tävlng?:)

 19. Bryr mig inte om vem som har tjusigast blogg tycker bara det är trevligt att ni bidrar till att bekämpa Aids i afrika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss