Ännu mer nytt i åf-zonen

För en vecka sedan lanserade vi vår nya grymma återförsäljarzon, men arbetet slutar självklart inte där. Vi fortsätter att trycka i ny funktionalitet, bland annat genom de förslag och åsikter vi får in från er användare. Därför kan vi redan idag erbjuda ytterligare en rad förbättringar:

 1. Sökning bland fakturor (gäller även kundzonen)
  Det är ju ruggigt trevligt för er (och oss ;-)) när ni har många fakturor i fakturalistan eftersom det innebär mer provision och fler kunder. Därför känns det skönt att kunna berätta att vi nu lagt in en sökfunktion för just detta. Nu kan du enkelt göra en sökning bland fakturorna på t ex företag, domännamn, kontaktperson, kundnummer, användarnamn och fakturanummer.
   
 2. Förbättrad ”Mina kunder”
  En av nyheterna i nya åf-zonen är ju att ni själva kan stå som fakturamottagare och/eller teknisk kontakt till era kunder bara genom att bocka för en kryssruta. Ändrar ni era egna kontaktuppgifter så ändras det alltså automatiskt för alla de kunder där ni står som kontakt.

  På sidan ”Mina kunder” ser du från och med idag lätt vilka av dina kunder du är fakturamottagare respektive teknisk kontakt för (grön ikon betyder att du är kontakt och grå att det är slutkunden). Klickar du på någon av ikonerna kommer du direkt till den sida i kundzonen där du ställer in vem som ska vara kontakt.

  Dessutom hänger expanderingen av en kunds info med när du växlar mellan flikarna i din kundlista (Kundlista, Domäner, Produkter).

 3. Se provision direkt på beställningssidan
  Det är alltid trevligt med gröna siffror. Därför ser du direkt på beställningssidan när du lägger till en ny kund vad din provision blir.

Så vill vi passa på att tacka för all bra feedback som vi får från er befintliga återförsäljare! Med hjälp av era åsikter kan vi fortsätta att förbättra åf-zonen ytterligare. Fortsätt att tycka till genom att klicka på den stora gröna ”Feedback-knappen” som du ser i övre högra hörnet när du är inloggad.

Du som bygger sajter och inte är återförsäljare än, du har väl inte missat hur lätt det är? Det enda som krävs är att du har f-skatt.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Ännu mer nytt i åf-zonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss