Ännu mer möjligheter med Loopia API

Loopia API har snurrat i snart åtta månader. Antalet användare växer stadigt hela tiden, och vi kan inte annat än att storglädjas åt vilken succé det har blivit.

Nu är det dags för första uppgraderingen av API:t. Vi har samlat ihop de vanligaste önskemålen vi fått in och ser nu till att implementera dessa.

 • Utökat stöd för domänstatus
  Du kan nu hämta förnyelsestatus och utgångsdatum för dina domännamn.
 • Bättre faktura- och betalningsinformation
  Hämta fakturainformation och lista obetalda fakturor för ett konto. Varje faktura innehåller en specifikation av innehållet. Dessutom får du nu, utöver möjligheten att betala med Loopia Prepaid, en färdig länk till kortbetalsidan.
 • Deaktivera domän
  Du kan nu deaktivera eller ta bort domännamn ur konton.

Du hittar instruktioner till alla nya och utökade funktioner på loopia.se/api.

Är du osäker på vad du kan göra med Loopia API så kan det enkelt sammanfattas med ”Våra tjänster på din webbsida”. Du kan alltså integrera Loopias tjänster med dina egna system/webbsidor/applikationer.

Vill du ha inspiration för vad du kan hitta på så kolla gärna in några av bidragen i den Loopia API-tävling vi hade tidigare i år (förresten kan vi meddela att vi inte orkade vänta på en svensk lansering av Ipaden, så vi stack till Belgien och slog till för att kunna leverera priset tidigare).

Vi älskar att höra vad ni hittar på med LoopiaAPI, så kommentera gärna nedan eller skicka ett mail med ditt projekt.

Dela detta inlägg:

4 svar på “Ännu mer möjligheter med Loopia API

 1. Kul med nya funktioner.

  Något som jag däremot fortfarande anser är fel är att domäner inte markeras som paid om man gör en transfer till er, utan det verkar först göras när man har betalat sin första faktura för det domännamnet.

 2. Nice med mer stuff.

  Jag är lite nyfiken på om ni har några färdiga klasser för php eller mer kod exempel så man slipper uppfinna hjulet igen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss