Ännu enklare att vara återförsäljare

Människan har gjort många framsteg under sin existens. För nästan 800 000 år sedan lärde vi oss att hantera elden, och 3 500 f.Kr så uppfann vi hjulet. Idag inleds ännu en ny era av samma kaliber…

…Loopias NYA återförsäljar-zon.

Idag släpper vi alltså vår nya kontrollpanel för återförsäljare i beta-version. Den nya åf-zonen är helt integrerad med kundzonen, vilket gör att du som återförsäljare enkelt administrerar både ditt eget och dina kunders konton från en och samma plats.

Att lägga upp nya domäner, lägga till tjänster eller installera tredjerpartsprodukter som WordPress, Joomla, ZenCart och MediaWiki med vår One click installer i din kunds konto är lika lätt som att tända en tändare (krävs inget fnöske och evigt hackande med en flintasten för att få eld nu för tiden).

Dessutom får du en bra översikt över dina kunder och hanterar provisionsunderlag och fakturor på samma smidiga sätt. Vilket innebär att du kan ge kunderna bättre uppföljning och service.

Som återförsäljare för oss får du rabatt eller provision på de beställningar av webbhotellskonton som du gör åt dina kunder. Du kan dessutom välja om kunden eller du ska vara fakturamottagare, du kan alltså själv välja vilket pris slutkunden ska betala.

Snickrar du webbsidor åt andra professionellt eller kanske på fritiden? Då är du väl redan återförsäljare? Annars ansöker du enkelt nedan, det enda lilla men viktiga kravet för att hänga med på nästa stora epok i mänsklighetens historia är är att du har f-skatt.

Välkommen med din ansökan!

Det har aldrig varit enklare att vara återförsäljare för Loopia än nu.

Dela detta inlägg:

5 svar på “Ännu enklare att vara återförsäljare

 1. Nice! Men hur kommer man in till nya panelen? Jag kommer till gamla när jag loggar in.

 2. Ser ju strålande ut!

  Dock verkar det saknas lite saker från de vanliga kontona.

  * PREPAID för ÅF
  * Översikt över samtliga kunders domännamn i en lista
  * Massändring av domännamn oavsett kund

  Det finns säkert mer man kan göra med ett vanligt LoopiaDNS-konto som jag slulle vilja göra med alla (eller ett urval av) mina kunder samtidigt.

  Hur gör jag som ÅF för att köpa domännamn till mitt eget företag? Behöver jag skapa ett kundkonto för det?

 3. En annan, kanske relaterad sak,:

  Nu när ni har fått ut ÅF-zoonen, är det då dags att lägga lite krut på API-projektet, eller har det dött helt?

 4. Hej Per,

  Som jag sagt tidigare så ligger den nya ÅF-zonen just nu i beta vilken innebär att vi letar efter eventuella buggar och gör förbättringar efter återförsäljarnas önskemål. Att den har lanserats innebär dock inte att vi själva har slutat utveckla den, snarare tvärs om. Vi har en detaljerad plan och en hel del glada överraskningar är på gång.

  Om du vill registrera domäner åt dig själv genom ÅF-zonen så behöver du ha ett eget konto kopplat till den (valfritt webbhotellskonto eller LoopiaDNS). Om du har ett konto hos oss sen tidigare men som inte finns kopplat till din ÅF-zon så kan du själv koppla det via Kunder → Lägg till ny kund → Befintlig Loopia-kund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss