25 GB e-post i nytt paket med Office 365

Vi har idag glädjen att lansera ett skinande nytt webbhotellspaket med Microsofts succéprodukt Office 365 inkluderad – låt oss presentera Företagspaketet Plus.

Med Office 365 förbättrar du som småföretagare förutsättningarna för ett lyckat samarbete både med kollegor och kunder, samtidigt som du ligger på Microsofts stabila och trygga molnplattform.

Företagspaketet Plus och Office 365 ger dig bl a:

1) Stabil och väl tilltagen e-post
Med e-post i Office 365 kommer du åt alla din e-postmeddelande på datorn, i mobilen och på webben. Allt i en bekant och stabil miljö med gott om utrymme (25 GB/konto, ett konto ingår).

2) Dela och samarbeta i dokument
Med SharePoint kan du dela dokument med dina kollegor för ett bättre samarbete. Du kan öppna och redigera dokument direkt i Office-programmen eller via webbläsaren. De kan även öppnas och läsas från din mobila enhet.

3) Gemensamma kalendrar
Schemalägg möten enkelt med delade kalendrar direkt i Outlook, se dina kollegors tillgänglighet och föreslagna mötestider i din egen kalender.

4) Krypterade chatt-, ljud och videokonferenser
Med Microsoft Lync kan du enkelt skicka snabbmeddelanden eller starta videosamtal och onlinemöten med personer både i och utanför företaget.

5) Microsoft Office på webben (Word, Excel, PowerPoint och One Note)
Kom åt och redigera dina och delade dokument direkt i webbläsaren för Word, Excel, PowerPoint och OneNote via Microsoft Office Web Apps.

I Företagspaketet Plus ingår ett (1) Office 365-konto, och du kan enkelt köpa till fler konton direkt via Loopia Kundzon för 69 kr/konto och månad.

Med Office 365 får du samma verktyg, stabilitet och säkerhet som företagsjättar kräver till ett pris som passar små företag.

Beställ Företagspaketet Plus direkt

Har du redan ett konto hos oss kan du enkelt uppgradera till Företagspaketet Plus direkt från Loopia Kundzon.

…och du, i framtiden kommer fler intressanta tjänster att dyka upp i Företagspaketet Plus, så håll ögonen öppna.

Dela detta inlägg:

7 svar på “25 GB e-post i nytt paket med Office 365

 1. Och vad kostar Office 365? Finns alla funktioner i Word, Excel o Power point likadant som i den stationära versionen? Frö- och nackdelar?
  Mvh
  Per

 2. Hej Per.

  Det ingår en (1) Office 365-licens i Företagspaketet Plus (2999 kr/år inkl moms). För extra licenser betalar du 69 kr/mån (inkl moms).
  Office Web Apps som ingår i vårt Office 365-paket är enklare versioner av de klienter du installerar på datorn. Du kan spara dina dokument även från datorklienterna direkt till ”molnet” och på så sätt går de att redigera både från din webbläsare och datorklienten, eller låta någon du samarbetar med komma åt dokumenten på samma sätt. På så sätt slipper ni ha flera versioner av dokumenten i rullning, ni jobbar helt enkelt med samma filer.

  Mer info finns på http://loopia.se/office365
  Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare funderingar.

 3. Hej!
  Finns det något motsvarande för privatpersoner men då med prissättning och funktionalitet därefter?
  Mvh
  Daniel

 4. Om man redan har det vanliga företagspaketet sen tidigare. Vad kostar det då att uppgradera till plus paketet? Fullt pris eller rabatt?

 5. Hej.

  Daniel: I dagsläget finns endast detta alternativ för att få funktionaliteten Office 365.
  Lars: Årsavgiften är den samma oavsett om du har ett paket sedan tidigare, däremot slipper du startavgiften.

 6. Antar att Microsoft fakturerar mig för Office 365-tjänsten beroende på vilket paket jag använder. Är det P eller E-planer som ingår? Vad ingår i de 69 kr/månaden/konto?

 7. Hej Janolof. Det är P1-planer som ingår och som går att köpa till i form av extra licenser till Plus-paketet. Varje extralicens kostar 69 kr/mån (inkl moms) och inkluderar bl a 25 GB e-postutrymme. Hör gärna av dig till vår support om du har ytterligare funderingar kring Office 365 så hjälper vi dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss