LoopiaBook – ditt eget Facebook med ett klick

[UPPDATERING: Detta är ett aprilskämt ;-)] Under en lång tid har vi arbetat hårt med något som inget annat webbhotell kan erbjuda i dagsläget. Från och med idag har vår One click installer utökats med en helgrym plattform – du kan nu starta en egen Facebook med ett enda klick. Vi kallar plattformen LoopiaBook, och fördelarna är många och uppenbara:

 • Du får tillgång till alla sociala funktioner som Facebook erbjuder utan att behöva lägga ner en fruktansvärt massa utvecklingstimmar.
 • Du kan begränsa din LoopiaBook så det endast är tillgängligt för dina vänner, medlemmarna i din förening eller vad du nu önskarna.
 • Självklart kan du koppla ihop din egen LoopiaBook med Facebook så alla som idag har ett Facebook-konto kan logga in med samma uppgifter hos dig.
 • Som mer avancerad användare är du inte längre beroende av vad Facebooks API tillåter, utan kan själv bygga egna funktioner och applikationer helt efter tycke och smak.

Det är sedan tidigare väldigt enkelt att skaffa en hemsida eller en blogg, men att starta ett eget social nätverk har krävt mycket kunskap och utveckling. Från och med idag är det alltså lika lätt att starta en “Facebook” som en blogg. Vi tror mycket på detta, då världen behöver alternativ till Facebook, och med vår en-klicks-installation kan faktiskt vem som helst bli nästa Mark Zuckerberg ;-).

För att installera LoopiaBook loggar du in i kundzonen och väljer “Domän och webb -> One click installer”. Där klickar du sedan “Installera” i rutan för LoopiaBook (se nedan). Någon minut senare så är du igång. Självklart kan du själv ställa in utseeende och namn för ditt “Facebook”.

Självklart vill vi höra om det är något du saknar eller som kan förbättras med LoopiaBook, så skicka in dina synpunkter till feedback@loopia.se.

Dela detta inlägg:

22 svar på “LoopiaBook – ditt eget Facebook med ett klick

 1. Jag är skeptisk. Varken Lunarstorm (L8), Playahead, eller något av de andra [OVER 9000] communities som hade stort kapital i ryggen överlevde. Men vem vet, internet kan överraska en ibland. 🙂

 2. Testade precis detta och måste säga att det verkligen fungerar superbra, har redan fått några vänner att hoppa på tåget.

  Sidan hittas på http://www.fishbook.com för fiskeintresserade!

 3. April april… den var bra! erkänner att jag gick på den…

 4. Varför skeptisk? 1 april är ett jättebra datum att lansera fantastiska produkter… : )

 5. Precis vad jag behöver, nu har jag mitt eget community som jag bossar över. Har redan 100 medlemmar, jag kommer bli stenrik!

 6. Funkar ju skitbra! Synd bara att det inte finns så många färgteman installerade som standard…

 7. Riktigt imponerad! Jag har precis integrerat LoopiaBook med mitt eget community och medlemmarna skriker sig hesa av beröm 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss